Endnu et boatshow aflyses

Related Articles: Boot Düsseldorf aflyses endnu en gang, Boot Düsseldorf tager konsekvensen af de mange afbud, Værft-afbudene vælter ind til Boot Düsseldorf

Indendørs bådudstillinger lider under pandemien, og for andet år i træk aflyses nu også Helsinki Internationale Boat Show. 

Det er kun ganske få dage siden, verdens største indendørs bådudstilling Boot i Düsseldorf blev bedt om at aflyse. ‘Ordren’ kom fra den tyske delstat Nordrhein-Westfalen, som i slutningen af 2021 indførte nye restriktioner, der ville gøre det umuligt at gennemføre Boot. 

Finland også ramt
Nu er turen så kommet til vores venner i Finland, som også for andet år i træk må aflyse deres indendørs bådudstilling. Helsinki Int. Boat Show, som var planlagt til at blive afviklet i februar, afholdes næste gang fra den 10. til den 19. februar 2023. 

Også i Norge er den populære og traditionsrige ‘Sjøen for alle’ aflyst, og her stiller flere spørgsmålet - om den indendørs bådudstilling overhovedet vender tilbage? 

Herhjemme kan vi alle se frem til Copenhagen Boat Show i Ishøj, som er planlagt til at blive afviklet i dagene fra den 25. til den 28. august - bemærk her, udstillingen afholdes en uge tidligere end i 2021.

Næste store indendørs bådudstilling i Danmark, er planlagt til at finde sted i Messe C Fredericia i februar 2023. Kort nyt

Luksusyacht til små 4 millioner op i røg

★ Interview & Portræt

★ Nicolas fotograferer fra skyen

Udvalgte artikler *


Produktnyt

Hvis der er noget vi glæder os til...

USA: GM ind på markedet for e-motorer

Der er en ny kat i byen