fbpx

Endnu et boatshow aflyses

Related Articles: Boot Düsseldorf aflyses endnu en gang, Boot Düsseldorf tager konsekvensen af de mange afbud, Værft-afbudene vælter ind til Boot Düsseldorf

Indendørs bådudstillinger lider under pandemien, og for andet år i træk aflyses nu også Helsinki Internationale Boat Show. 

Det er kun ganske få dage siden, verdens største indendørs bådudstilling Boot i Düsseldorf blev bedt om at aflyse. ‘Ordren’ kom fra den tyske delstat Nordrhein-Westfalen, som i slutningen af 2021 indførte nye restriktioner, der ville gøre det umuligt at gennemføre Boot. 

Finland også ramt
Nu er turen så kommet til vores venner i Finland, som også for andet år i træk må aflyse deres indendørs bådudstilling. Helsinki Int. Boat Show, som var planlagt til at blive afviklet i februar, afholdes næste gang fra den 10. til den 19. februar 2023. 

Også i Norge er den populære og traditionsrige ‘Sjøen for alle’ aflyst, og her stiller flere spørgsmålet - om den indendørs bådudstilling overhovedet vender tilbage? 

Herhjemme kan vi alle se frem til Copenhagen Boat Show i Ishøj, som er planlagt til at blive afviklet i dagene fra den 25. til den 28. august - bemærk her, udstillingen afholdes en uge tidligere end i 2021.

Næste store indendørs bådudstilling i Danmark, er planlagt til at finde sted i Messe C Fredericia i februar 2023. 
Kapsejlads

Cape31: Ny fuldblods racer på vej til Danmark

Kapsejlads

Volvo 29er EM åbnes med festlige toner og beach vibes

Kapsejlads

AFI 2Star flytter næste år termin

Kort nyt

My Song genopstået i ’ClubSwan’ sortimentet

Kapsejlads

49er, Kiel: Rask / Precht satsede alt - det kostede...

Kort nyt

Ja, hvorfor ik' - cirkus på skibet

Kort nyt

GC32, Lagos: Sehested & Co. slutter stærkt af

★ Test af motorbåd

★ Test af Bavaria SR36 - her får du et stort cockpit og masser...

Udvalgte artikler *

Hvorfor lære at sejle?

Mikroeventyr er hot – skal du med?

Ny båd til sommer?