fbpx

Gransegel vers. 5.0 - ånden ud af flasken

Inkluder i Newsletter: Ja

Det svenske loft Gransegel, der om få år kan fejre 60 års jubilæum er for kort tid siden gået i luften med deres nye website 5.0 - ja, fem-nul da det faktisk er femte version af Gransegels website der ser dagens lys, siden de entrede Internettet tilbage i 1997.

Chefen for Gransegels afdeling i Malmø Claes Hiersemann, som siden 1976 har haft til huse på 'Småbåtshamnen' i Limhamn, er naturligvis begejstret for seneste version, som udover at indeholde de informationer du skal bruge i forbindelse med valg af sejldug, også giver dig forklaringen bag valg af sejl - og adgang til alle former for service.

Det at vælge sejl er ikke 'bare lige' og det har vi hos Gransegel stor respekt for, udtaler Claes Hiersemann til Bådmagasinet

Vi analyserer naturligvis dine behov, før vi går igang med det store arbejde det er at producere et skræddersyet sejl, for det er lige præcis hvad vi leverer, fortsætter Hiersemann.

Ånden ud flasken
Og det at pakke sit nye sejl ud af posen kender mange, det er som at slippe ånden ud af flasken - dine sejlerdrømme starter her. Om det er et nyt storsejl, en rullegenua - ja måske en gennaker, så skræddersyes det af Gransegel speciel til dig og din båd.

Hos Gransegel ved de hvordan man finder de sidste små marginaler i fart, og bedste sejlegenskaber for din båd, som skaber mere behagelig sejlads. Hos Gransegel er vi alle sejlere, og sammen kan vi lokke ånden ud af flasken.

Det hele kan du læse meget mere om på vores nye website, gransegel.se version 5.0 - klik på billedet og få ånden ud af flasken. sailbags

Gransegel benytter lejligheden til at ønske alle en rigtig glædelig jul - klik her, og kom i julestemning. (eksternt link til FB, red.) 




Seneste nyheder





★ Artikel

★ Er CE-mærkning din garanti for sikkerhed?

SailGP

Barselsvikaren - nu med fast job

Kort nyt

KDY Sharks på podiet i Portugal

Kort nyt

Museet for Søfart står til at miste millioner af kroner

Kort nyt

Træk en kajak i automaten på Rørvig Havn

Kort nyt

Sejlsportens store succes: Kvinderne stormer frem

Kapsejlads

Rindom topper verdensranglisten

Kapsejlads

Ocean Globe Race: 5.000 sømil uden varm mad og kaffe?





Udvalgte artikler *