fbpx

Boot Düsseldorf tager konsekvensen af de mange afbud

Inkluder i Newsletter: Ja

Arrangørerne bag verdens største indendørs bådudstilling - Boot i Düsseldorf tager nu konsekvente af de mange afbud der er væltet ind, fra især sejlbådsværfterne. 

Der bliver lukket en del haller af, og uden at kende det helt præcise omfang - så vil det ikke være muligt at opleve det ellers normale store udvalg blandt sejlbåde. Indtil videre har vi her på redaktionen kendskab til afbud fra:

X-Yachts, Quorning - hele Hanse Group, som også tæller Dehler og Moody - der er indløbet afbud fra Jeanneau og Benetéau, Solaris, Grand Soleil, Italia Yachts - ligesom Oyster og Nautor Swan heller ikke vil være at finde på udstillingen. 

Det kan du opleve
Arrangørerne melder om at hal 4 til 6, med blandt andet hele Brunswick Group - alle producenter af påhængsmotorer, XO-boats, Princess, Sunseeker, Frauscher med flere vil være klar. Hal 7A skulle også være pænt fyldt op med de store SuperYachts, og man holder fast i den maritime kunst i hal 7. I 8b holder surf, windsurfing og wingfoil m.m.til, og det store 65 meter bassin vil også være på plads. Bassinet er blevet gjort dybere, og de store vindmaskiner vil være på plads. 

Hal 15 bliver med de sejlbåde som har valgt at deltage. Du vil blandt andet kunne opleve både fra Bavaria, Elan, Saare, Greenboats, Haber Yachts, Imexus, Swallow Yachts og Aquacraft.

Hal 9 og 10 - de to store haller med tilbehør og udstyr, vil værre tæt på komplet, og dykkere samles i hal 12 & 13 - 13 som også vil være det antal haller der ialt vil blive åbnet, i forhold til de normale 17.

princess halle 6 002 2
Princess vil være på plads i den store hal med SuperYachts. Foto: Messe Düsseldorf.

 









Kort nyt

Anholts nye redningsbåd sejler stadig ikke 

Kapsejlads

YES - Dansk Nacra 17 klar til OL

World Match Racing Tour

Congressional Cup: Jeppe Borch suverænt fra start - 'leading...

OL

Øv - ingen dansk 'kvinde-bræt' ved OL

Kort nyt

Træskibenes sammenslutning inviterer til Pinsestævne

Kapsejlads

Så skal Lillebælts 2Star Mester findes igen

Kort nyt

EU har netop stemt for en "Havets Parisaftale"

★ Artikel

★ Landstrøm: Ja, jord skal med om bord

Kort nyt

Tyv satte stjålne bådmotorer til salg på nettet





Udvalgte artikler *