fbpx

Boot Düsseldorf aflyses endnu en gang

Related Articles: Boot Düsseldorf tager konsekvensen af de mange afbud, Værft-afbudene vælter ind til Boot Düsseldorf

For andet år i træk aflyses verdens største indendørs bådudstilling Boot i Düsseldorf. 

Det er en realitet efter den tyske delstat Nordrhein-Westfalen, som Düsseldorf er belliggende i, har truffet beslutningen om at der ikke kan afholdes større messearrangementer i januar 2022.

Boot skulle have fundet sted fra 22. til 30. januar, og de første både er allerede på plads. "Vi aflyser messen med et tungt hjerte" sagde messechef Wolfram N. Diener onsdag aften. Ifølge eksperter er Omikron-bølgen, som vil rulle over landet i midten af ​​januar hovedårsagen til afslysningen. I perioden frem til slut januar, må der kun afholdes arrangementer med maks. 750 gæster.

Inden dagens aflysning, havde rigtig mange af de store sejlbåds-værfter valgt at melde afbud - den seneste melding lød på at fire af de i alt 17 store haller ville blive lukket af.

Nu bliver det altså alle 17 haller, som forbliver lukket, og den maritime branche må klare sig uden Boot Düsseldorf endnu en gang. 

Tilbage i januar 2021, forsøgte arrangørerne bag Boot, at planlægge en udstilling i april måned, dette lykkedes imidlertid ikke. Om de vil gøre endnu et forsøg på en tidlig forårsmesse forlyder der intet om på nuværende tidspunkt. 
Kilde: rp-online.de


Kort nyt

Svenske sejlere melder Bornholmerlinjen til politiet

★ Teknik

★ Sensorer kan fortælle alt

Sejlsportsliga

Ligaen har kurs mod Sydfyn - med flere både på startlinjen

Kort nyt

Højskole og sejlklub slog sig sammen i sommerferien

Kapsejlads

E-jolle: Søren Johnsen vinder Master EM

Kapsejlads

Team Hansen ude at lege med de store - se video

Udvalgte artikler *

Hvorfor lære at sejle?

Mikroeventyr er hot – skal du med?

Ny båd til sommer?