Boot 2020: Reese Marin på plads i den nye kæmpe hal

Related Articles: Boot Düsseldorf: Endnu større – kan det virkelig passe?, Boot Düsseldorf: Tak for i dag, Boot: 18 store haller med både og udstyr - vi er på plads i Düsseldorf, Boot: Sådan ankommer de helt store mega-yachts

Når Boot i Düsseldorf slår dørene op om halvanden uges tid, så kunne du her på baadmagasinet.dk forleden læse om verdens største udstilling er blevet endnu større.
En ny, og helt fantastisk hal 1 har set dagens lys. 20.000 kvadratmeter uden søjler, vil byde de 250.000+ besøgende gæster velkommen i en udstillingshal som vi godt tør kalde ’State of the art’ – Den nye enorme hal, kan blandt andet skifte visuelt farve, og mon ikke vi oplever den i ’blå’ under de maritime dage i Düsseldorf.

Mød Reese Marin i hal 1
Traditionen tro udstiller Reese Marin sammen med Marex værftet det komplette Marex program 310-320-360-370-373, og lige præcis Marex’ stand er blandt dem som har holdt flyttedag, og udstilles nu Hal 1.Reese Marin har været dansk og nord tysk eneforhandler/importør af de anmelderoste Marex både i mere end 21 år.

Men, nu er det ikke kun Marex, som Reese Marin er forhandler af. Hanse – Dehler – Moody – Targa – Fjord og Sealine indgår alle i sortimentet, og ønsker man at få fremvist både fra en af de nævnte mærker, kan man booke en forudgående aftale med forhandleren i Aabenraa.

reesemarinii

Reese Marin fornemmer klart at der er kommet mere gang i salg af sejlbåde herhjemme - således blev der skrevet slutseddel på denne Dehler 38, på 2019 næstsidste dag hos forhandleren i Aabenraa.Kort nyt

EYOTY: Danmark blandt de bedste i verden

World Match Racing Tour

Frederik Fomsgaard Bruun vil genoplive Match Race i Marselisborg

Kort nyt

Luksusyacht til små 4 millioner op i røg

★ Interview & Portræt

★ Nicolas fotograferer fra skyen

Udvalgte artikler *


Produktnyt

Hvis der er noget vi glæder os til...

USA: GM ind på markedet for e-motorer

Der er en ny kat i byen