fbpx

Boot: Sådan ankommer de helt store mega-yachts

Se super sejt fotogalleri - Sæsonen for de helt store bådudstillinger er i fuld gang. Paris er overstået, og udstillingen som rigtig mange går og venter på - ud over Boat Show i Fredericia, er naturligvis Boot i Düsseldorf.

Den betegnes af mange som verdens største af sin slags, og ingen tvivl - Boot Düsseldorf og deres 17 meget store haller er noget helt specielt. Det er her alle i den maritime branche samles, og antal besøgende tælles i sekscifrede-tusinde, over de ni dage udstillingen har åbent.

I 2019 kan Boot samtidig fejre 50 års jubilæum, og de tætpakkede udstillingshaller, som holder åbent fra kl. 10 til 18, vil med sikkerhed have ekstra meget at byde på.

Mega Yachts på plads
At fylde 17 haller op med både og udstyr kræver tid, og en stor indsats fra alle, men når man siger Boot Düsseldorf, ja så rimer det også på mega-yachts. Men har du egentlig tænkt over, hvordan man får en stor yacht på plads, midt inde i en udstillingshal i Tyskland?

Svaret er Rhinen, og en kæmpe lift ved navn 'Big Willi' - og den er BIG. De helt store både sejles ganske enkelt til Düsseldorf, og bliver løftet ud af vandet, kørt på en dertil indrettet blogvogn, for så at blive løftet på plads i hal 6.

En ganske imponerende indsats, som her er forevig gjort af Boot Düsseldorfs pressecenter. Nyd galleriet nederst i historien, og ved du ikke lige hvad du skal lave i uge 4, så kan vi kun opfordre dig til en smut-tur til udstillingen over alle udstillinger.

Hvis du vil vide mere om Boot, så finder du al info her.Seneste nyheder

Sikker gang i Haderslev 

Langturssejlerne inviterer til vintertræf

World Sailing omfavner ny 'surf dille’

★ Maritim elektronik blomstrer stadig


Havne

Sikker gang i Haderslev 

Tursejlads

Langturssejlerne inviterer til vintertræf

Kort nyt

World Sailing omfavner ny 'surf dille’

★ Teknik

★ Maritim elektronik blomstrer stadig

Kort nyt

Gammel tysker skal restaureres i Danmark

Kort nyt

Færge tømt: 2500-3000 liter diesel stjålet

Kort nyt

Frivilligt i orkanens øje

Kort nyt

Tre velbevarede skibsvrag fundet på bunden af Østersøen

Udvalgte artikler *


Produktnyt