Boot: Sådan ankommer de helt store mega-yachts

Se super sejt fotogalleri - Sæsonen for de helt store bådudstillinger er i fuld gang. Paris er overstået, og udstillingen som rigtig mange går og venter på - ud over Boat Show i Fredericia, er naturligvis Boot i Düsseldorf.

Den betegnes af mange som verdens største af sin slags, og ingen tvivl - Boot Düsseldorf og deres 17 meget store haller er noget helt specielt. Det er her alle i den maritime branche samles, og antal besøgende tælles i sekscifrede-tusinde, over de ni dage udstillingen har åbent.

I 2019 kan Boot samtidig fejre 50 års jubilæum, og de tætpakkede udstillingshaller, som holder åbent fra kl. 10 til 18, vil med sikkerhed have ekstra meget at byde på.

Mega Yachts på plads
At fylde 17 haller op med både og udstyr kræver tid, og en stor indsats fra alle, men når man siger Boot Düsseldorf, ja så rimer det også på mega-yachts. Men har du egentlig tænkt over, hvordan man får en stor yacht på plads, midt inde i en udstillingshal i Tyskland?

Svaret er Rhinen, og en kæmpe lift ved navn 'Big Willi' - og den er BIG. De helt store både sejles ganske enkelt til Düsseldorf, og bliver løftet ud af vandet, kørt på en dertil indrettet blogvogn, for så at blive løftet på plads i hal 6.

En ganske imponerende indsats, som her er forevig gjort af Boot Düsseldorfs pressecenter. Nyd galleriet nederst i historien, og ved du ikke lige hvad du skal lave i uge 4, så kan vi kun opfordre dig til en smut-tur til udstillingen over alle udstillinger.

Hvis du vil vide mere om Boot, så finder du al info her.Kort Nyt

Kom med om bord på en Swan 98 - se video

★ Interview & Portræt

★ Interview, Ib Kunøe: Om bord hos Mr. X-Yachts

Motor

Princess Yacht X95 på vandet

Bådudstillinger

Copenhagen Boat Show 2020 aflyses - vender stærkt tilbage næste...

Sejlsportsliga

Sejlsportsligaen starter sæson nu!

★ Test af sejlbåde

★ Utzon Spidsgatter: Nuttede ”Snuller” - en præmiesluger

Kort Nyt

Brand om bord: Overlæge peger på fire årsager

Kapsejlads

Ny sejlads: ”Af kærlighed til sejlsporten”

Udvalgte artikler *


Produktnyt

Princess Yacht X95 på vandet

Fairline Yachts solgt til RiverRock

Stor interesse for kabinebåde

Ny motorbåd er en genfødsel af klassiker