fbpx

Boot Düsseldorf: Endnu større – kan det virkelig passe?

Related Articles: Boot Düsseldorf: Mærkbar fremgang, Boot Düsseldorf: Tak for i dag, Boot: Sådan ankommer de helt store mega-yachts
Inkluder i Newsletter: Ja

Boot Düsseldorf betegnes som verdens største indendørs bådudstilling, og det er en enorm bådudstilling. Her på redaktionen har vi år efter år opfordret udstillingsglade sejlere til at smutte en tur Tyskland for at opleve Boot. Denne opfordring gentager vi gerne.

For selv om Boot Düsseldorf er den suverænt største og mest besøgte udstilling, så får det ikke arrangørerne til at ligge på den lade side. Udstillingen, som slår dørene op om nøjagtig 14 dage, bliver endnu større end tidligere set – og det siger ikke så lidt. Samtidig er der rykket rundt på forløbet i de enkelte haller, så det skulle give et bedre sammenhængende flow når der skal traskes rundt.

Ny hal
En ny og kæmpe hal ser dagens lys. Den rummer hele 20.000 kvadratmeter – uden søjler! Det lyder helt ubegribeligt at dette skulle kunne lade sig gøre, især når jeg tænker på at Boat Show i Fredericia tilsammen har 28.000 kvadratmeter under tag, men ikke desto mindre er det sandt.

Bedre forløb
Arrangørerne bag Boot har også taget konsekvensen at deres nye hal, og skabt et bedre forløb gennem de mange haller, og for dem som kender en smule til udstillingen, så betyder det overordnet at Dyk, Surf og rejser er flyttet væk fra hal 1-2 og 3, som nu udelukkende bruges til motorbådsfolket. De tre store haller med sejlbåde er hvor de plejer, ligesom udstyr og tilbehør også har beholdt deres faste haller. Hal 6, som er et besøg vær i sig selv, har naturligvis de store Mega luksus yachts, for det er det eneste sted de kan komme ind gennem porten.

Få overblikket over Boot 2020 her.









Kort nyt

Anholts nye redningsbåd sejler stadig ikke 

Kapsejlads

YES - Dansk Nacra 17 klar til OL

World Match Racing Tour

Congressional Cup: Jeppe Borch suverænt fra start - 'leading...

OL

Øv - ingen dansk 'kvinde-bræt' ved OL

Kort nyt

Træskibenes sammenslutning inviterer til Pinsestævne

Kapsejlads

Så skal Lillebælts 2Star Mester findes igen

Kort nyt

EU har netop stemt for en "Havets Parisaftale"

★ Artikel

★ Landstrøm: Ja, jord skal med om bord

Kort nyt

Tyv satte stjålne bådmotorer til salg på nettet





Udvalgte artikler *