fbpx

Boot Düsseldorf: Mærkbar fremgang

Tre dage på Boot Düsseldorf får smilet frem på deres udsendte. Det er trætte men også optimistiske Bådmagasin folk der vender hjem fra verdens største bådudstilling. Trætte af lange dage i 17 haller hvor alt helst skal traves igennem, men heldigvis optimistiske. Stemningen er markant anderledes end tilbage i 2013 hvor krisen stadig hang som en tung dyne over udstillingen.

Læs også: Verdenspremiere på den nye Xc35

Nu sker der virkelig noget. Mange melder om godt salg, og gangene er fyldt. Selv på almindelige hverdage må du bevæge dig i zig-zag gang, for at komme rundt i hallerne, og på rigtig mange stande sidder sælgerne simpelthen og skriver ordre, ja flere steder meldes der nærmest om kø ved bordene.

Ordrebogen bugner

Tidligere på dagen var vi forbi Quorning stand, som traditionen tro, fristes jeg til at skrive - har en stand der er fyldt til bristepunktet med besøgene. Ordrebogen bugner og tæller samlet hele 35 både som skal leveres i løbet af 2014. Et imponerende tal, som også har betydet hele 6 nyansættelser på værftet i Skærbæk.

Positive danske værfter

Hos Nordship, Faurby og X-Yachts meldes der også om øget optimisme og alle melder om stor interesse, så alt i alt må det virkelig betegnes som en mærkbar fremgang på Boot, og mange begynder virkelig at tro på vendingen i bådbranchen er en realitet.

IMG 3312

Hele 'besætningen' fra Reese Marin i både Aabenraa og Hamborg var naturligvis på Düsseldorf, og som det tydeligt fremgår var stemningen også i top her. Med prisvinderen Dehler 38 i portefølgen er der nu heller ikke grund til andet. Foto: Søren Øverup

IMG 3241

Tæt 'trafik' selv foran en af de helt store stande hvor Sunseeker fyldte godt op i hallen for luksusbåde. Foto: Søren Øverup

Læs mere om Düsseldorf i Bådmagasinet som udkommer i februar.

Havne

Bøgeskov Havn - en af mange, melder klar til sejlerne

Kort nyt

Sejlklubben Rødvig Stevns trænede i svømmehallen

Kapsejlads

Overvældende weekend for J/70-sejlerne

The Ocean Race

Voldsomt vejr kostede hovedskade

Kort nyt

Hvem skal drive medlemsrestauranten i Sletten Baadeklub? 

★ Interview & Portræt

★ Producerer fremdrift til sejlbåde på alle verdenshave

Kapsejlads

Rindom hædres for Årets Sejlsports-præstation

Udvalgte artikler *