fbpx

American Magic tilbage på vandet

Related Articles: Prada Cup dag 3: Frisk vind sætter sejlerne på prøve - vildt drama med America Magic, Prada Cup i gang: Sir Ben rejser sig fra asken
Inkluder i Newsletter: Ja

Amerikanerne har, med solid hjælp fra de øvrige teams, og især Team New Zealand, fået sin båd kampklar igen efter det katastrofale styrt i den sidste sejlads under Round Robin. Det har været en svær process, for båden var meget hårdt skadet, og der var ikke ret mange dage at gøre godt med. Amerikanerne er meget taknemlige for hjælpen, noget de viser med en grafik, som de seneste døgn har været delt tusinder af gange på internettet: Et plaster på ”såret”, med tak til de andre hold.

yandy306120

Kun USA og Italien med
Men nu sejler de altså igen – og dermed er det klart til semifinaler i Prada Cup i weekenden. De starter allerede fredag.
INEOS Team UK kvalificerede sig direkte til finalesejladserne i Prada Cup, ved at vinde samtlige fem sejladser de deltog i under Round Robin-delen. Dermed bliver semifinalerne udelukkende en kamp mellem American Magic og Luna Rossa Prada Pirelli Team.

yandy306395

Hvem skal møde Sir Ben?
Der er planlagt syv race i alt – to hver dag fredag, lørdag og søndag, og det sidste race tirsdag. Formentlig ved vi allerede i løbet af weekenden hvilket team som er det første, der bliver slået hjem i den nådeløse kamp.
Det bliver enten italienerne eller amerikanerne, der kommer til at kæmpe mod Ben Ainslie om retten til at møde Emirates Team New Zealand i selveste America’s Cup-finalen.

yysw306418

Under første prøvesejlads var det ved at gå galt igen – roret sugede luft, og et nyt styrt var ved at opstå. Sejlerne fik dog kontrol over båden i sidste øjeblik.

Nedenfor video med action fra onsdagens træning.




Seneste nyheder

Sjovt koncept bag Venø Rundt

YES - Dansk Nacra 17 klar til OL






★ Test af sejlbåde

★ Sun Fast 30 OD - lille båd - kæmpe potentiale

Kapsejlads

Sjovt koncept bag Venø Rundt

Kort nyt

Anholts nye redningsbåd sejler stadig ikke 

Kapsejlads

YES - Dansk Nacra 17 klar til OL

World Match Racing Tour

Congressional Cup: Jeppe Borch suverænt fra start - 'leading...

OL

Øv - ingen dansk 'kvinde-bræt' ved OL

Kort nyt

Træskibenes sammenslutning inviterer til Pinsestævne

Kapsejlads

Så skal Lillebælts 2Star Mester findes igen

Kort nyt

EU har netop stemt for en "Havets Parisaftale"





Udvalgte artikler *