fbpx

Boat Show: Baadhuset udstiller bredt program

Related Articles: Boat Show: Nye spændende tiltag for de unge, Masser af motorbåde på Boat Show , Nedtælling til Boat Show 2019, Se masser af nye danske både på Boat Show
Inkluder i Newsletter: Ja

Baadhuset i Beder ved Aarhus er nu klar med det endelige program af både som udstilles på Boatshow i Fredericia. Hele 11 motorbåde finder du på Baadhusets stand.

Baadhuset A/S i Beder ved Aarhus har specielt store forventninger til de Finske Grandezza både hvor modellerne 25S & 28OC udstilles.

28eren har vist sig at have ramt plet på det danske marked med tre solgte endnu før den første båd landede hos Baadhuset. Og det er også en lækker og veludstyret sag, med skydetag i hardtoppen, Volvomotor på 260HK, oliefyr, Wallas oliebrænder-komfur, fuld kaleche og toilet ført til holdingtank.

Endvidere vises to af firmaets mest solgte enkeltmodeller, som er Italienske Saver 650 Cabin Sport, den vises i en helt ny DK Edition med gråt/rødt skrog og sort polster med røde syninger. Græske Drago vises med to af de mest populære modeller: 601 & 665.

Fra USA kan du se Regal 1900ES med en potent Volvo V6 motor på 200HK, og den store lækre bowrider 2800BR med Volvo V8 350HK. Fra Spanien kommer den populære 650OBS med styrehus.

Er du til professionelle RIB-både kan du opleve engelske Humber 6.3 Ocean Pro og den store 800 Sport Pro. Endvidere udstiller Dansk Søredningsselskab deres nyindkøbte Humber 8.0 Offshore rigget med 2 x Suzuki 150HK Lean Burn motorer.

Du kan læse mere om bådene før Boat Show her, og se programmet for bådmessen i Fredericia her.






Seneste nyheder

Sjovt koncept bag Venø Rundt

YES - Dansk Nacra 17 klar til OL






★ Test af sejlbåde

★ Sun Fast 30 OD - lille båd - kæmpe potentiale

Kapsejlads

Sjovt koncept bag Venø Rundt

Kort nyt

Anholts nye redningsbåd sejler stadig ikke 

Kapsejlads

YES - Dansk Nacra 17 klar til OL

World Match Racing Tour

Congressional Cup: Jeppe Borch suverænt fra start - 'leading...

OL

Øv - ingen dansk 'kvinde-bræt' ved OL

Kort nyt

Træskibenes sammenslutning inviterer til Pinsestævne

Kapsejlads

Så skal Lillebælts 2Star Mester findes igen

Kort nyt

EU har netop stemt for en "Havets Parisaftale"





Udvalgte artikler *