fbpx

Boat Show: Baadhuset udstiller bredt program

Related Articles: Boat Show: Nye spændende tiltag for de unge, Masser af motorbåde på Boat Show , Nedtælling til Boat Show 2019, Se masser af nye danske både på Boat Show

Baadhuset i Beder ved Aarhus er nu klar med det endelige program af både som udstilles på Boatshow i Fredericia. Hele 11 motorbåde finder du på Baadhusets stand.

Baadhuset A/S i Beder ved Aarhus har specielt store forventninger til de Finske Grandezza både hvor modellerne 25S & 28OC udstilles.

28eren har vist sig at have ramt plet på det danske marked med tre solgte endnu før den første båd landede hos Baadhuset. Og det er også en lækker og veludstyret sag, med skydetag i hardtoppen, Volvomotor på 260HK, oliefyr, Wallas oliebrænder-komfur, fuld kaleche og toilet ført til holdingtank.

Endvidere vises to af firmaets mest solgte enkeltmodeller, som er Italienske Saver 650 Cabin Sport, den vises i en helt ny DK Edition med gråt/rødt skrog og sort polster med røde syninger. Græske Drago vises med to af de mest populære modeller: 601 & 665.

Fra USA kan du se Regal 1900ES med en potent Volvo V6 motor på 200HK, og den store lækre bowrider 2800BR med Volvo V8 350HK. Fra Spanien kommer den populære 650OBS med styrehus.

Er du til professionelle RIB-både kan du opleve engelske Humber 6.3 Ocean Pro og den store 800 Sport Pro. Endvidere udstiller Dansk Søredningsselskab deres nyindkøbte Humber 8.0 Offshore rigget med 2 x Suzuki 150HK Lean Burn motorer.

Du kan læse mere om bådene før Boat Show her, og se programmet for bådmessen i Fredericia her.


Kapsejlads

Cape31: Ny fuldblods racer på vej til Danmark

Kapsejlads

Volvo 29er EM åbnes med festlige toner og beach vibes

Kapsejlads

AFI 2Star flytter næste år termin

Kort nyt

My Song genopstået i ’ClubSwan’ sortimentet

Kapsejlads

49er, Kiel: Rask / Precht satsede alt - det kostede...

Kort nyt

Ja, hvorfor ik' - cirkus på skibet

Kort nyt

GC32, Lagos: Sehested & Co. slutter stærkt af

★ Test af motorbåd

★ Test af Bavaria SR36 - her får du et stort cockpit og masser...

Udvalgte artikler *

Hvorfor lære at sejle?

Mikroeventyr er hot – skal du med?

Ny båd til sommer?