fbpx

Masser af motorbåde på Boat Show

Om 14 dage går det løs i Fredericia. Fredag den 22. februar slår BOAT SHOW 2019 dørene op for landets største bådudstilling.På stand A1108 kan du se hele ni forskellige motorbåde.

Det er Jørgensen & Dahl der holder til på standen, og hos dem gemmer der sig nogle af de største bådmærker, samt en 80-års jubilar indenfor bådmotorer.

Mercury fejrer 80 år
Jubilaren er Mercury Marine. Et varemærke der ikke er til at komme udenom med mindre man slet ikke benytter en motor som fremdrift på vandet. Mercury har gennem de sidste 80 år udviklet og produceret et imponerende udvalg af alt indenfor påhængs- og indenbords bådmotorer.
På standen kan du opleve et udsnit af det imponerende udvalg, og ingen 80 års fødselsdag uden en konkurrence! Der er derfor mulighed for at vinde en højtydende 2,5 HK påhængsmotor ved besøg hos Mercury.

Bayliner
Uanset om man er til den hurtige sportslige motorbåd eller den familievenlige weekendbåd, så findes det hos Bayliner. En af årets store nyheder er den familievenlige VR 6 model, der giver overnatningsmulighed til 2 voksne og 2 børn.

Quicksilver
Her er mulighed for at se et særdeles bredt udvalg, lige fra den kompakte 505 cabin, der er perfekt til dagturen med kæresten, til den familievenlige nyhed 675 Cruiser. Ligeledes kan man opleve den lækre 605 Pilothouse i nye farver samt den store weekend båd, 755 Weekend, der sagtens kan benyttes til sommerferieturen. Quicksilver-afdelingen på stand A1108 byder da også på hele ni forskellige både, - så mon ikke der er noget for enhver smag?

Uttern
Nyheden S65 er en velpropertioneret weekendbåd til det glade liv på havet. I denne båd får du alt det bedste indenfor sport, komfort, sikkerhed og lækker indpakning. Perfekt til dagen på vandet med vennerne eller en weekendtur med kæresten.

Valiant
I år viser Jørgensen & Dahl en af de rigtig hard-core RIB gummibåde frem i form af varemærket Valiant og modellen 630 Classic Neo. Med styrepult i båden er der fuld kontrol, når letvægteren "flyver" hen over vandet. Ingen tvivl om at denne båd er med til at skabe drømmene.

Mød eksperterne på stand nr A1108
På stand A1108 får du råd og vejledning fra nogle af landets bedste båd- & motor forhandlere. Du vil blandt andet kunne møde dygtige folk fra:

Der er med andre ord god mulighed for at få en snak med eksperterne, og mon ikke du også kan få en god handel med hjem.

Vind en Mercury motor og oplev alle de lækre bådnyheder på stand nr. A1108 når BOAT SHOW i Fredericia slår dørene op den 22.-24. februar & 28. februar - 3. marts 2019.

Hos Mercurymarine.dk kan kan du downloade en gratis adgang til udstillingen den 28. februar.
Kapsejlads

29erEM: Ups- and downs i udfordrende vindforhold

★ Interview & Portræt

★ De sejler året rundt, de er Happymoms

Kort nyt

4,4 millioner besøgte Stockholms skærgård

Kort nyt

Så er Visens Skib tager ud på sidste turné

★ Artikel

★ Design: Hvorfor vende snuden på hovedet?

Kapsejlads

Cape31: Ny fuldblods racer på vej til Danmark

Udvalgte artikler *

Hvorfor lære at sejle?

Mikroeventyr er hot – skal du med?

Ny båd til sommer?