fbpx

Voldsomt vejr kostede hovedskade

Related Articles: Stormfuldt dragrace mod Kap Horn
Inkluder i Newsletter: Ja

Stormfuldt dragrace mod Kap Horn - det var hvad du kunne læse i Øyvind Bordals artikel lørdag - det ville blive en voldsom og farlig runding af Kap Horn for de fire tilbageværende i The Ocean Race.

Værst gik det, indtil videre, ud over Rosalin Kuiper, som pådrog sig en hovedskade, efter hun faldt ud af sin køje! Båden hamrede mod en bølge, og kastede Kuiper ud af køjen - hun havde frivagt og lå og sov da uheldet skete.

På billedet ligner det et flækket øjenbryn, og hvis der er noget som bløder, så er det lige præcis sådan et. Hun mistede heldigvis aldrig bevidstheden, og besætningen kom hurtigt til assistance.

Bliver overvåget

Team Malizia's skipper Boris Herrmann kontaktede The Ocean Races kapsejladslægen Spike Briggs for at orientere om hændelsen, og kunne fortælle at de tjekkede Rosalin for symptomer for hjernerystelse hver time, og sørgede for at Rosalin kan få så meget hvile som muligt.

Da Dr. Briggs senere var i kontakt med Team Malizia, kunne lægen bekræfte, at hun har en hjernerystelse og skal hvile sig. Teamet vil fortsætte med at overvåge hende regelmæssigt - og på grund af stedet er der heller ikke andet at gøre end at fortsætte sejladsen.

Roaslin Kuiper har udtalt, at hun nok skal komme sig - jeg sover meget, og drengene passer rigtig godt på mig, har hun udtalt til teamets direktør Holly Cova.

Kort nyt

Sømandens juleværksted er åbent

Kapsejlads

Nations VM: Piv ringe start blev vendt til sejr

Tursejlads

Spørgeskema: Hvordan forbereder langturssejlere sig, når det...

Kapsejlads

Nations VM: Finalen Live kl. 13:45 - se highlights fra Semi

Kapsejlads

Godt sømandskab overvinder det vildeste havari

Kapsejlads

Nations VM: Live fra semifinalerne - kl. 12:45

Kort nyt

Video: Hurtigste elektriske båd - nogensinde...

Tursejlads

De gør op med skræmmehistorier: Anna og Rebecca sejler jorden...

Udvalgte artikler *