fbpx

World Sailing: Slut med den dyre adresse i London

Related Articles: World Sailings hovedkontor flytter

World Sailing forlader med udgangen af året det dyre London-kontor, og rykker til langt mere rimelige kontorfaciliteter, hvilket efter det oplyste skulle resultere i en årlig besparelse i størrelsesordenen på hele 3,5 mio. Dkr. Unægtelig også en slags penge...

Efter en række turbulente år ser det ud til, at World Sailing er ved at få udstukket en mere stabil og fornuftig kurs, som kan være med til at stabilisere organisationens økonomi og sikring af aktivitetsniveauet, herunder også mulighederne for en stærkt tiltrængt konsolidering.

Store økonomiske problemer pga. mistet storsponsorer, fejlansættelser, eksorbitant høje omkostninger til kontor i London m.v. - var ved at tvinge WS i likvidation, men man blev reddet ved hjælp af et kæmpestort lån fra IOC på 2,7 mio. US$ - svarende til tæt på 17.5 mio Dkr. 

Besparelsen på 3,5 mio. Dkr. på årsbudgettet opnås alene ved at ’downsize’ til mere rimelige kontorfaciliteter. WS forbliver i London, men reducerer efter det oplyste husleje omkostningerne fra ca. 4,9 mio. Dkr. til ca. 1,4 mio. Dkr.

Hvis WS samtidig, i fremtiden, i højere grad anvender digital kommunikation – som under Corona perioden - vil man yderligere kunne spare markante summer på organisationens drift og rejseomkostninger.

WS driftsbudget vil de kommende fem år være belastet af tilbagebetalingen af lånet til IOC, ligesom det også vil være nødvendigt at opbygge en ny kapitalreserve til fremtidssikring af WS aktiviteter, herunder mulighed for at iværksætte nye udviklingsprojekter og/eller tilpasse organisationen ift. indtægtsmulighederne.

Når man tænker på hvad kvm. koster i centrum af London, så lyder det som en helt rigtig beslutning. Se det, som snart er de forhenvæende World Sailing kontorer her: 

 

Læs også:

Et ’tyndt’ World Sailing årsmøde

World Sailing: Kæmpenederlag til den siddende præsident Li – Council stemmer nej til kontor i Kina
World Match Racing Tour

Match Race: Jeppe Borch topper verdensranglisten - klar til...

World Match Racing Tour

KDY vil være verdens bedste Match Race klub - igen...

Kapsejlads

H-båds liga: Høj Jensen sætter barren højt

Kort nyt

IQ-Foil: Dansk U21 europamester

SailGP

Spænd hjelmen - 20 minutters action fra Bermuda

★ Test af motorbåd

★ Motor: Hvad er bedst, påhæng- eller indenbords?

Udvalgte artikler *

Hvorfor lære at sejle?

Mikroeventyr er hot – skal du med?

Ny båd til sommer?