fbpx

World Sailings hovedkontor flytter

World Sailings hovedkontor, der ligger i Southampton, flytter til mere centrale lokaler i London. Flytningen kommer til at foregå i sensommeren 2017. Valget af London kommer efter en længere proces, hvor man har undersøgt mulighederne for nye egnede lokaler. En arbejdsopgave som var en af de første præsidenten for World Sailing, Kim Andersen, og de øvrige bestyrelsesmedlemmer har udført siden, de blev valgt i Barcelona i november måned.

Kriterierne som bestyrelsen har arbejdet med:

  • International by.
  • Gode forbindelsesmuligheder for World Sailings medlemmer og andre interesserede.
  • Muligheden for at beholde de nuværende medarbejdere.
  • International mangfoldighed med høj kvalitet - gerne et flersproget kontor.

World Sailing har i udvælgelsesprocessen evalueret byerne: Southampton, Geneve, Lausanne, London, Winchester, Madrid, Barcelona og Valencia. Southampton, London, Barcelona og Winchester blev nomineret af World Sailings bestyrelse i december 2016.

Nu har de så truffet en beslutning om, at World Sailings kontor kommer til at ligge i London. World Sailings præsident, Kim Andersen, udtaler: "Bestyrelsen og jeg har valgt den vej, som er bedst for World Sailing. Vi har selvfølgelig taget hensyn til World Sailings DNA som helhed - heriblandt de kompentencer og færdigheder som vi har brug for, så organisationen fungerer og er velsmurt. Samt det aspekt, at vi skal være en international organisation med muligheder for flersprogede kompetencer og tilgængelighed. Det hele har været nøje vendt, og vi er glade for at meddele, at vi har besluttet at flytte hovedkvarteret til London. Det vil være det bedste for organisationen og sejlsporten".

 
Kort nyt

Så er Visens Skib tager ud på sidste turné

★ Artikel

★ Design: Hvorfor vende snuden på hovedet?

Kapsejlads

Cape31: Ny fuldblods racer på vej til Danmark

Kapsejlads

Volvo 29er EM åbnes med festlige toner og beach vibes

Kapsejlads

AFI 2Star flytter næste år termin

Kort nyt

My Song genopstået i ’ClubSwan’ sortimentet

Udvalgte artikler *

Hvorfor lære at sejle?

Mikroeventyr er hot – skal du med?

Ny båd til sommer?