fbpx

CEO Andy Hunt forlader World Sailing

Related Articles: World Sailing: Giver magt adgang til at snyde?, Finn: Endnu et åbent brev til Kim Andersen og World Sailing, Gerardo Seeliger announces candidacy for President of World Sailing , World Sailings afstemning: Præsidenten nægter at svare
Inkluder i Newsletter: Ja

World Sailing skal have ny CEO - det er en realitet, efter Andy Hunt af egen fri vilje har valgt at forlade den internationale sejlsports organisation World Sailing. Andy Hunt skal videre i en ny rolle i International Sport i starten af 2020, som det fremgår af den historie vi kan læse på sailing.org.  

Andy Hunt blev, af den tidligere præsident Carlo Croce, udnævnt til CEO for World Sailing tilbage i 2016, og her kun små fire år senere vælger Andy Hunt altså selv at forlade sin CEO stilling.

I en pressemeddelelse, udsendt af World Sailing, kan vi læse at den nuværende danske præsident Kim Andersen, takker Andy Hunt for hans urokkelige engagement i sporten de seneste par år, og Kim ønsker naturligvis Andy Hunt held og lykke med hans nye job.

Selv udtaler Andy Hunt, at citat: Det har været et privilegium at tjene sejlsporten som administrerende direktør, og at arbejde sammen med så talentfuldt et team, samt være med til at flytte sejlsporten fremad, gennem de seneste fire år.

World Sailing oplyser at bestyrelsen snart vil begynde at lede efter Hunts efterfølger.

 

Kapsejlads

Regatta Royale: Yacht Club de Cannes trodser World Sailing, og...

Motor

Hondag V8: Ny 'power-påhæng' med udvidet tyverisikring

Branchenyt

Princess Yachts Denmark udnævner ny direktør

Kort nyt

'Togtet': Foredrag trak fulde huse - og mere til

Havne

Nyborg Marina: Glæder sig over besøgstallene

Kapsejlads

Spangsberg Cup: Ubetinget Danmarks sødeste én dags...

★ Interview & Portræt

★The Ocean Race vil tilbage til rødderne

Kapsejlads

E Jolle: Hvilken sæsonafslutning - Harboe Cup leverede varen

Kapsejlads

Harboe Cup: Et fantastisk sensommerstævne

Kapsejlads

Knarr DM: Rent 'North Sails' podie

Udvalgte artikler *