fbpx

World Sailings afstemning: Præsidenten nægter at svare

Related Articles: Forrykt efterspil om OL-afstemning, World Sailing: Fejlanbragt og fejlfyldt teknologi afgjorde historisk afstemning, World Sailing: Præsident Kim Andersen, hvem er han egentlig?

Her får du Bådmagasinets spørgsmål som Præsident Kim Andersen nægter at svare på.

Bølgerne har tilsyneladende lagt sig ovenpå stormvejret omkring den omstridte World Sailing-afstemning, hvor en ny olympisk offshore kølbådklasse blev vedtaget, efter et pludselig hasteforslag fra ledelsen i World Sailing. Men stilheden er kun tilsyneladende. Under overfladen bobler mistilliden, og under WS’ ”Mid Year Meeting” i maj vil konflikten med stor sandsynlighed dukke op igen med fuld styrke. Det sidste ord er ikke sagt i sagen. 

Afviser at påpege fejl
Bådmagasinet har igennem den seneste tid haft en længere mailkorrespondance med World Sailings præsident, Kim Andersen, for at få hans syn på den massive kritik. Vi har stillet en række spørgsmål, og bedt om kommentar og forklaringer på det besynderlige forløb. Men både Kim Andersen og andre kilder tæt på ledelsen i World Sailing nøjes med at rette stærk kritik mod alle medier som har omtalt sagen kritisk – også Bådmagasinet.

I et bemærkelsesværdigt hårdt udfald skriver Andersen blandt andet, at vores artikel er ”afskrift fra kilder, som alle har deres information fra anden hånd eller endnu længere væk fra fakta”, og kalder artiklen

...
Vil du læse mere? Log ind
Bliv abonnent og få fuld adgang til vores artikler
Ønsker du Båd Magasinet ? Se hele udvalget af abonnementerSeneste nyheder

Tursejlads

Aggressive spækhuggere skal bekæmpes med nye metoder

The Ocean Race

Bouwe Bekking tilbage - interview...

★ Interview & Portræt

★ Mod en biocidfri fremtid

Sejlsportsliga

Ligaen skyder Sjælland Rundt Sailing Week i gang

The Ocean Race

Ocean Race: På vandet med en IMOCA – se video

The Ocean Race

Franske Guyot vinder kapløb med tiden

Kapsejlads

Interview: Hurtigere rute rundt om Fyn?

★ Artikel

★ Brint banker på som grønt brændstof til søs

Udvalgte artikler *