fbpx

WWMRT: Udfordrende forhold for kvinderne

Related Articles: KDY Match Racing tilbage på verdenskortet - fra 0 til Grade 1 på ingen tid, World Match Racing Tour nu også for kvinder  – men hvor er de danske ?

Det kunne lige så godt have været Danmark nu her i efteråret, men kvinderne på den internationale Womens World Match Race Tour, som fornyligt gæstede Skovshoved, er på Korfu i Grækenland, og dagen i går bød på yderst svingende vind, fra 2 – 12 knob, og måske værst af alt – silende dagsregn, og på disse breddegrader kan det altså virkelig regne!

Team Katnakken færdig
Det er tredje afdeling af den genopståede World Match Race Tour for kvinder, der i disse dage dyster om EM titlen, og for danske Lea Richter Vogelius og team Katnakken handler det nu blot om at sidde og vente på de andre bliver færdige med den indledende Round Robin.

Vogelius er nemlig et ud af tre teams som har sejlet alle indledende sejladser, og med en score på 7-4 ser det ud som om det danske team nok skal klare cuttet til kvartfinalerne. Måske ikke fordi scoren 7-4 er totalt overbevisende, men nok nærmere fordi to hold kæmper i bunden, med tæt på nul sejre.

’Pink ribbon’
Den arrangerende klub Corfu Sailing Club benytter lejligheden til at sætte fokus på en vigtig ting – den globale kampagne som løber af stablen i oktober, hvor opmærksomheden om brystkræft sættes i højsædet. Alle teams sejler med lyserøde bånd på deres stævne-t-shirs, og der laves videospots, og opslag på de sociale medier, ligesom vi nu her på Bådmagasinet omtaler den så vigtige kampagne.

12 hold fra 9 nationer dyster frem til i morgen, den 16. oktober på Korfu, herunder to ikke-europæiske hold – New Zealand og Australien. Det franske team "Match in Pink" er placeret som nummer et på tilmeldingslisten, mens Pauline Courtois og hendes team også deltager – de er det førende hold på Women's World Match Racing Tour.

Se video highlights fra dag 1 under resultatlisten

wmrt resultater


GalleriSeneste nyheder

Havne

Alternativ til klapning: Ny teknik testes i Marina City

Singlehand

Golden Globe Race: Førte med 900 sømil, da bølgen ramte

Havne

Sommerjob på Svendborg Havn?

Bådudstillinger

Boat Show - nu også mulighed for sejlerdating

Kort nyt

Alene på havet: Sidse Birk Johannsen fortæller om sin...

Bådudstillinger

Boot: Reese Marin i fornemt selskab

Kort nyt

Ny distancesejlads ser dagens lys - Copenhagen One Star

Udvalgte artikler *