fbpx

WWMRT: Udfordrende forhold for kvinderne

Related Articles: KDY Match Racing tilbage på verdenskortet - fra 0 til Grade 1 på ingen tid, World Match Racing Tour nu også for kvinder  – men hvor er de danske ?
Inkluder i Newsletter: Ja

Det kunne lige så godt have været Danmark nu her i efteråret, men kvinderne på den internationale Womens World Match Race Tour, som fornyligt gæstede Skovshoved, er på Korfu i Grækenland, og dagen i går bød på yderst svingende vind, fra 2 – 12 knob, og måske værst af alt – silende dagsregn, og på disse breddegrader kan det altså virkelig regne!

Team Katnakken færdig
Det er tredje afdeling af den genopståede World Match Race Tour for kvinder, der i disse dage dyster om EM titlen, og for danske Lea Richter Vogelius og team Katnakken handler det nu blot om at sidde og vente på de andre bliver færdige med den indledende Round Robin.

Vogelius er nemlig et ud af tre teams som har sejlet alle indledende sejladser, og med en score på 7-4 ser det ud som om det danske team nok skal klare cuttet til kvartfinalerne. Måske ikke fordi scoren 7-4 er totalt overbevisende, men nok nærmere fordi to hold kæmper i bunden, med tæt på nul sejre.

’Pink ribbon’
Den arrangerende klub Corfu Sailing Club benytter lejligheden til at sætte fokus på en vigtig ting – den globale kampagne som løber af stablen i oktober, hvor opmærksomheden om brystkræft sættes i højsædet. Alle teams sejler med lyserøde bånd på deres stævne-t-shirs, og der laves videospots, og opslag på de sociale medier, ligesom vi nu her på Bådmagasinet omtaler den så vigtige kampagne.

12 hold fra 9 nationer dyster frem til i morgen, den 16. oktober på Korfu, herunder to ikke-europæiske hold – New Zealand og Australien. Det franske team "Match in Pink" er placeret som nummer et på tilmeldingslisten, mens Pauline Courtois og hendes team også deltager – de er det førende hold på Women's World Match Racing Tour.

Se video highlights fra dag 1 under resultatlisten

wmrt resultater


Galleri




Seneste nyheder

Sjovt koncept bag Venø Rundt

YES - Dansk Nacra 17 klar til OL






★ Test af sejlbåde

★ Sun Fast 30 OD - lille båd - kæmpe potentiale

Kapsejlads

Sjovt koncept bag Venø Rundt

Kort nyt

Anholts nye redningsbåd sejler stadig ikke 

Kapsejlads

YES - Dansk Nacra 17 klar til OL

World Match Racing Tour

Congressional Cup: Jeppe Borch suverænt fra start - 'leading...

OL

Øv - ingen dansk 'kvinde-bræt' ved OL

Kort nyt

Træskibenes sammenslutning inviterer til Pinsestævne

Kapsejlads

Så skal Lillebælts 2Star Mester findes igen

Kort nyt

EU har netop stemt for en "Havets Parisaftale"





Udvalgte artikler *