fbpx

Syddjurs vandfestival nærmer sig

Related Articles: Så er der festival - vandfestival
Nystartet festival fejrer det blå friluftsliv med et alsidigt sommerprogram for hele familien med alt fra vandsport over bålmad til kunstneriske indslag.

De fysiske rammer for sommerens VANDFESTIVAL i Syddjurs, som kan opleves i morgen, tirsdag den 27. og onsdag den 28. juli, er hele 159 km indtagende kystlinje. Her vil der over de to dage blive budt på et program, der spænder bredt med både sportslige og kunstneriske aktiviteter for alle aldre og niveauer. Man kan blandt andet glæde sig til:
 
Livet på det lave vand
Grib et net, hop i et par waders og kom tættere på alt det liv, som rumsterer lige under havoverfladen. Den populære aktivitet er en sjov og lærerig oplevelse for hele familien.

SUP-yoga og grønlænderrullekursus
VANDFESTIVALEN har oplevelser for alle – også de mere øvede. På egne SUP-boards bestemmer yoga-deltagerne selv sværhedsgrad og udfordring. Og udfordringer er der også for de øvede kajakroere, som vil tage næste skridt med kajakken – her skal der blandt andet prøves kræfter med grønlænderrul.
 

Linoleumssnit og vandresange
Festivalens kunstneriske indslag tilføjer nye dimensioner til livet langs kysten. Vi skal blandt andet trykke linoleumssnit med havmotiver sammen medsnit.atelier og synge havviser på en vandring langs Jernhattens kyst med sanger og organist Rebecca Ryan Thomsen.

Bålmad og live-koncerter
Festivalens aktive dage afrundes på Karpenhøj Naturcenter med et aftenprogram den 27. og 28. juli fra kl. 17-22. Her er Karpenhøj ramme for bushcraft-aktiviteter, fællesspisning og live-koncerter med de lokale bands,Drivkraft og Havlyd & Hest.

Mere info på festivalens website her

Bag om festivalen
VANDFESTIVAL udspringer af den populære BÅLFESTIVAL, som hvert år tiltrækker lokale og besøgende fra hele landet til aktiviteter omkring ild. I et stort samarbejde mellem lokale aktører, bringes et nyt element (vand) nu i spil. Samtidig sættes Syddjurs på vandkortet med den imponerende kystlinje, som året rundt er det betagende udgangspunkt for fantastiske naturoplevelser og blå friluftsmuligheder.
Kapsejlads

De danske E-jolle sejlerne henter endnu flere medaljer

Kapsejlads

Stærkt felt klar til at dyste om DM-titlen

Kort nyt

A-Cat: "Det må I ikke - stooop nuu"...

Sejlsportsliga

Hvad sejlsport og ligasejlads dog ikke kan føre til...?

★ Artikel

★ Omsider den rette rig

Bådudstillinger

Om mindre end 14 dage går det løs...

Kort nyt

Svenske sejlere melder Bornholmerlinjen til politiet

Udvalgte artikler *

Hvorfor lære at sejle?

Mikroeventyr er hot – skal du med?

Ny båd til sommer?