fbpx

Så er der festival - vandfestival

Havet omkring landet har alle dage formet den danske kultur og natur. Nu sætter en nystartet festival fokus på det blå friluftsliv og alle de oplevelser, som livet langs kysten har givet - og fortsat giver os.
 
159 km kystlinje og 62 timers havaktiviteter på, i, ved og under vandet udgør tilsammen rammen om VANDFESTIVAL. Her er ‘Dyk & Æd’, familie SUP, vandinstallationskunst og Kajak for begyndere og øvede blot nogle af de godt 25 aktiviteter, som festivalens gæster kan kaste sig ud i fra i morgen, tirsdag den 27. til onsdag den 28. juli.
 
Fra tidlig morgen vil den 159 kilometer kystlinje langs Syddjurs summe af aktiviteter, når blandt andet friluftsguider inviterer på strand-sanketurer eller tager småbørnsfamilier med ud for at opleve livet på det lave vand. Hver aften samles alle gæster på Karpenhøj Naturcenter i Nationalpark Mols Bjerge til fællesspisning og live-koncerter.

Fælles for VANDFESTIVALENs aktiviteter er, at de alle har noget med livet omkring kysten at gøre: Fra sejlture i Knebel Vig til kulturhistoriske havfortællinger, fra SUP Yoga, der sætter både balance- og koncentrationsevnen på prøve, til sommerture i havkajak, hvor Mols Bjerge opleves fra en ny og smuk vinkel.

Bag om festivalen
VANDFESTIVAL udspringer af den populære BÅLFESTIVAL, som hvert år tiltrækker lokale og besøgende fra hele landet til aktiviteter omkring ild. Nu bringer ildsjælene bag BÅLFESTIVAL så et nyt element (vand) i spil og sætter samtidig Syddjurs på vandkortet med dens 159 km kystlinje, som året rundt er det betagende udgangspunkt for fantastiske naturoplevelser og blå friluftsmuligheder.

Mere om vandfestivalen på deres website her.
Bådudstillinger

Copenhagen Boat Show: Princess med største stand 'ever'

Motor

Video: Ny 45m superyacht brød i brand

Sejlsportsliga

Gennemført succes – Faaborg Falcons tager sejren

Kapsejlads

Midweek vinder gik hele vejen

Kapsejlads

Scan-Kap 99 DM: Seks sejladser trods meget svag vind

Kapsejlads

De danske E-jolle sejlerne henter endnu flere medaljer

Kapsejlads

Stærkt felt klar til at dyste om DM-titlen

Kort nyt

A-Cat: "Det må I ikke - stooop nuu"...

Udvalgte artikler *

Hvorfor lære at sejle?

Mikroeventyr er hot – skal du med?

Ny båd til sommer?