Så er der festival - vandfestival

Havet omkring landet har alle dage formet den danske kultur og natur. Nu sætter en nystartet festival fokus på det blå friluftsliv og alle de oplevelser, som livet langs kysten har givet - og fortsat giver os.
 
159 km kystlinje og 62 timers havaktiviteter på, i, ved og under vandet udgør tilsammen rammen om VANDFESTIVAL. Her er ‘Dyk & Æd’, familie SUP, vandinstallationskunst og Kajak for begyndere og øvede blot nogle af de godt 25 aktiviteter, som festivalens gæster kan kaste sig ud i fra i morgen, tirsdag den 27. til onsdag den 28. juli.
 
Fra tidlig morgen vil den 159 kilometer kystlinje langs Syddjurs summe af aktiviteter, når blandt andet friluftsguider inviterer på strand-sanketurer eller tager småbørnsfamilier med ud for at opleve livet på det lave vand. Hver aften samles alle gæster på Karpenhøj Naturcenter i Nationalpark Mols Bjerge til fællesspisning og live-koncerter.

Fælles for VANDFESTIVALENs aktiviteter er, at de alle har noget med livet omkring kysten at gøre: Fra sejlture i Knebel Vig til kulturhistoriske havfortællinger, fra SUP Yoga, der sætter både balance- og koncentrationsevnen på prøve, til sommerture i havkajak, hvor Mols Bjerge opleves fra en ny og smuk vinkel.

Bag om festivalen
VANDFESTIVAL udspringer af den populære BÅLFESTIVAL, som hvert år tiltrækker lokale og besøgende fra hele landet til aktiviteter omkring ild. Nu bringer ildsjælene bag BÅLFESTIVAL så et nyt element (vand) i spil og sætter samtidig Syddjurs på vandkortet med dens 159 km kystlinje, som året rundt er det betagende udgangspunkt for fantastiske naturoplevelser og blå friluftsmuligheder.

Mere om vandfestivalen på deres website her.Kort nyt

Er DIF og DRs legende-kåring useriøs?

Kort nyt

På Værftsmuseet kan du bygge skibe i efterårsferien

SailGP

SailGP: Highlights fra den vildeste weekend 'ever'

★ Artikel

★ Kinesisk statsstøtte til World Sailing ?

Kort nyt

Finn 'Beton' modtager den største hæder i dansk sejlsport

★ Interview & Portræt

★ Hvor der er vilje er der (faktisk!) vej

Kort nyt

Raymarine - nu med mere skarphed og kontrol

Udvalgte artikler *