Quantum Sails tilbage på det danske marked

Related Articles: North Sails ansætter Jan Hansen fra Quantum Sails - som lukker!

Det var noget af en 'bombe' der blev smidt i sejlmager-verden for snart to år siden, da Jan Hansen, tilbage i 2018, lukkede Quantum og gik over til 'fjenden' hos North Sails.

Nu er Quantum tilbage på det danske marked, og fra Copenhagen Sails har vi modtaget nyheden, som de naturligvis er glade for endeligt at kunne dele med resten af sejlerdanmark.  

Copenhagen Sails har nemlig indgået partnerskab med Quantum Sails, så de nu kan tilbyde deres kunder sejl fra kvalitetsmærket Quantum.

Peter Havn, sejlmager hos Copenhagen Sails udtaler til pressen - ”Vi er rigtig glade for igen at introducere Quantum til det danske sejlmarked, Søren og jeg har før arbejdet og syet for Quantum Sails, og derfor kan vi stå inde for godt design og kvalitet. Og vi er stolte over nu også at være Quantum Sails forhandler.” Søren Andersen, sejlermager hos Copenhagen Sails tilføjer - ”Det at komme ind i Quantum gruppen er en klar upgrade af vores services rettet mod de kunder, som efterspørger high-end racing sejl og performance cruising sejl til fornuftige priser. Vi vil derudover fortsat levere de services, som Copenhagen Sails ellers er kendt for.”

Vi ser frem til EM i J70 og EM i Melges 24 og mange andre one-design klasser, hvor Quantum sejlene kan vise deres værd på kapsejladsbanen. Derudover håber vi på at kunne levere sejl til alt fra optimistjoller til de store kapsejladsbåde og naturligvis til de danske tursejlere.

Sejlloftet vil naturligvis fortsat levere de traditionelle sejlmager-ydelser med reparationer, lazy bag, bompresenninger, nye kalecher m.m. - og samarbejdet med Quantum Sails betyder også at loftet udvider værkstedet med flere kvadratmeter – men adressen forbliver den samme, Uplandsgade 70 2300 Kbh S.World Match Racing Tour

VM Mathc Race: Live fra finaledagen på Bermuda - ***opdateret***

Kort Nyt

Cheftræner kåret i Horsens

World Match Racing Tour

VM Match Race: Dansk finaledeltagelse på Bermuda

World Match Racing Tour

VM i Match Race: BORCH VIDERE TIL SEMI

Kort Nyt

Photo award - stem på din favorit

Produktnyt

Få bedre overblik, når du sejler

World Match Racing Tour

VM Match Race: Borch Racing videre til kvartfinalen - se...

★ Tursejlads

★ Vi har set nærmere på Sønderborgs livlige byhavn

Udvalgte artikler *


Produktnyt

Få bedre overblik, når du sejler

Bådmotorer i Sverige forsvinder i store mængder

Nye: Ibizia 911 Touring og Grand Explorer