fbpx

North Sails ansætter Jan Hansen fra Quantum Sails - som lukker!

Inkluder i Newsletter: Ja

Jan Hansen, snart tidligere Quantum forhandler, starter hos North Sails i Herlev pr. 1. maj.

”Vi er glade for, at vi har fået en aftale i hus med Jan, der vil styrke vores position i markedet”, siger Jesper Feldt, leder af North Sails Danmark.

North Sails ser nu frem imod at kunne give en endnu bedre service til vores kunder i Danmark. Jan Hansen bringer mere end 30 års erfaring med til salgsteamet og er opsat på at fortsætte med at sælge og servicere nye som gamle kunder.

”Jeg har besluttet at stoppe min franchiseaftale med Quantum Int efter 16 års fint samarbejde. Den nuværende bygning skal rives ned og en flytning af sejlloftet til andre lokaliteter ligger ikke i kortene. Det der imponerer mig ved North Sails er deres store udvalg og brede spændvidde af produkter, samt at de konstant er innovative og investerer i de bedste teknologier. Quantum har nogle gode resultater bag sig men jeg kan se at pilen nu peger i en anden retning. Jeg skiftede fra mit gamle brand Dan Sails i 2001 i en erkendelse af, at jeg ikke længere kunne tilbyde mine kunder det bedste. Tiden er nu kommet til et nyt skifte af samme årsag” siger Jan Hansen.

Bådmagasinet talte med en glad Jan Hansen, som kun har rosende ord tilovers for sin tidligere konkurrent.

'Jeg glæder mig meget til at komme til North Sails, og ikke mindst arbejde sammen med nogle knald-dygtige kollegaer, og planen er klart at jeg skal have fokus på tursegmentet, et område hvor North er hamrende stærk. Rigtig mange danske sejlere tror det er meget dyrere end tilfældet er, det bliver en af mine vigtig opgaver, for det viser sig jo faktisk ikke at være tilfældet', - De er uden sidestykke i branchen. Teknologisk førende og de mest innovative. North Sails har alle de ressourcer der skal til for at fastholde og udvikle førerpositionen. Bl.a. har de med de formstøbte 3Di sejl ingen konkurrenter, hverken mht. til performance eller levetid. slutter Jan Hansen  









★ Gør det selv

★ Bundmaling: Ram den grønne bølge med det nye sort

★ Artikel

★ Tjekliste til en sikker søsætning

Havne

København kan snart få flydende øer

Kapsejlads

Torbole Lake Garda: Dansk E-jolle triumf

Kapsejlads

J/70 Easter Camp i K.A.S.: Rekorddeltagelse og fokus på VM

Kort nyt

Uventet gave til sejl- og motorbådsklub





Udvalgte artikler *