Ny Havne-app skal gøre nytte

Related Articles: 16 havne sammen om nyt turismefremstød , HarbourGuide.com: Gratis login for abonnenter, Hent et gratis kort over lystbådehavne

En ny Havne-app ser dagens lys, som med fokus på oplevelser og seværdigheder nær havnene vil gøre en forskel. 

Det handler ikke kun om, hvad havnen kan tilbyde havnens gæster. Oplevelser, events og seværdigheder nær havnene er med til at tiltrække flere gæster – ikke kun dem som sejler, men også alle de andre. Derfor er der fokus på en altid aktuel kalender og en god seværdighedsoversigt. Sammen med alle nødvendige oplysninger om havnen, får gæsterne et værktøj, som de virkeligt kan bruge til noget, skrivere Marinaguide til pressen.

App'en henter alle data fra webportalen MarinaGuide, som er den sejlerguide med flest informationer i følge Marinaguide selv. Flotte billeder og beskrivelser – og i mange tilfælde også dronefilm, som giver et virkeligt godt overblik over havnene. Vælger man at benytte websiden, er der flere muligheder at hente. Her kan også søges på hele 44 parametre fra krabbebaner, salg af diesel og indkøbsmuligheder eller restauranter. Er man bådejer, kan man også oprette sin båd med længde, bredde og dybdegang. Derved får man kun vist de havne, som passer til båden.

Michael Due, en sejler fra Dragør siger. 'MarinaGuide er en af de bedste sejlerguide jeg har stødt på. Alene det, at man kan oprette sin båd er en kæmpe hjælp, når jeg skal finde den næste havn.' Endnu er ikke alle havne tilsluttet MarinaGuide så der vil være forskel på, hvordan havnene vises. - Det er kun fair, at de havne der ønsker at bidrage, bliver fremhævet og har flere muligheder. Men vi vil selvfølgelig gerne have alle havne med til gavn for sejlerne og havnens andre gæster, siger Karin Meulengrath, som står bag portalen, det kæmper om markedet mod den foreningsbaserede Havneguide.dk - (FLID.DK, red.) 

App'en kan hentes i Appstore eller Andriod ved at søge på marinaguide.

 Seneste nyheder

Sailing World News

Facts about 12 mR Worlds

RIP Lowell North

Yacht Racing Forum: Unprecedented turnout

Produktnyt

X-Yachts skal til at bygge motorbåde

Elmotoren er blevet voksen