Hent et gratis kort over lystbådehavne

Det efterspurgte danmarkskort over lystbådehavne er netop udgivet i en ny version og uddeles i den kommende tid på havne over hele landet. 

Bag danmarkskortet står Geodatastyrelsen, Rosendahls A/S og Foreningen af Lystbådehavne I Danmark (FLID), der i fællesskab har udarbejdet en ny og opdateret udgave af det populære kort med blandt andet distancetabeller, links til to nyttige sejlerportaler (Den danske Havnelods og Havneguide) samt en oversigt over mere end 300 havne i danske farvande.

Populært kort blandt lystsejlere

På bagsiden af kortet i A1-format er der informationer fra FLID om Havneguide.dk, MarinaBooking.dk og fra Geodatastyrelsen om forskellige maritime produkter på Geodatastyrelsens hjemmesider, gst.dk og kobsokort.dk. Derudover er SejlSikkert synlig med det gode budskab.

Hos Geodatastyrelsen sker tiltaget for at sætte yderligere fokus på styrelsens maritime produkter, der har været er inde i en rivende udvikling for bedre at kunne leve op til de krav og forventninger brugerne har til moderne navigationsværktøjer.

30.000 kort

Indtil videre er det planen at uddele 30.000 danmarkskort i 2019. Kortene kan hentes i FLID-havne, samt gennem søkortsforhandlerne, så der burde være rig mulighed for at sikre sig et gratis kort i en havn nær dig. I 2020 forventer parterne desuden at udsende en opdateret version med informationer om et nyt rutesystem i Kattegat.Seneste nyheder

"Kun en gnist fra katastrofen"

Båd sunket ved Bornholm

Kort Nyt

"Kun en gnist fra katastrofen"

Kapsejlads

DH-DM vender stærkt tilbage - 2021 dato fastlagt

Kort Nyt

Båd sunket ved Bornholm

★ Test af sejlbåde

★ Brugtbåds-duel: Vi fulgte det svære valg

OL

49erFX team sikret økonomisk frem mod OL

Bådudstillinger

Öppet Varv gennemføres i en Corona-model

Kort Nyt

Covid-19: Gode nyheder fra ’hinsidan’

Kort Nyt

I søkortet var der dybt nok - alligevel gik det galt!

Udvalgte artikler *


Produktnyt

Fairline Yachts solgt til RiverRock

Stor interesse for kabinebåde

Ny motorbåd er en genfødsel af klassiker