fbpx

Hent et gratis kort over lystbådehavne

Inkluder i Newsletter: Ja

Det efterspurgte danmarkskort over lystbådehavne er netop udgivet i en ny version og uddeles i den kommende tid på havne over hele landet. 

Bag danmarkskortet står Geodatastyrelsen, Rosendahls A/S og Foreningen af Lystbådehavne I Danmark (FLID), der i fællesskab har udarbejdet en ny og opdateret udgave af det populære kort med blandt andet distancetabeller, links til to nyttige sejlerportaler (Den danske Havnelods og Havneguide) samt en oversigt over mere end 300 havne i danske farvande.

Populært kort blandt lystsejlere

På bagsiden af kortet i A1-format er der informationer fra FLID om Havneguide.dk, MarinaBooking.dk og fra Geodatastyrelsen om forskellige maritime produkter på Geodatastyrelsens hjemmesider, gst.dk og kobsokort.dk. Derudover er SejlSikkert synlig med det gode budskab.

Hos Geodatastyrelsen sker tiltaget for at sætte yderligere fokus på styrelsens maritime produkter, der har været er inde i en rivende udvikling for bedre at kunne leve op til de krav og forventninger brugerne har til moderne navigationsværktøjer.

30.000 kort

Indtil videre er det planen at uddele 30.000 danmarkskort i 2019. Kortene kan hentes i FLID-havne, samt gennem søkortsforhandlerne, så der burde være rig mulighed for at sikre sig et gratis kort i en havn nær dig. I 2020 forventer parterne desuden at udsende en opdateret version med informationer om et nyt rutesystem i Kattegat.









Kapsejlads

YES - Dansk Nacra 17 klar til OL

World Match Racing Tour

Congressional Cup: Jeppe Borch suverænt fra start - 'leading...

OL

Øv - ingen dansk 'kvinde-bræt' ved OL

Kort nyt

Træskibenes sammenslutning inviterer til Pinsestævne

Kapsejlads

Så skal Lillebælts 2Star Mester findes igen

Kort nyt

EU har netop stemt for en "Havets Parisaftale"

★ Artikel

★ Landstrøm: Ja, jord skal med om bord

Kort nyt

Tyv satte stjålne bådmotorer til salg på nettet





Udvalgte artikler *