fbpx

Dine nye muligheder

Related Articles: YES - Nyt site i luften

Vores nye website er i luften, og lad mig benytte lejligheden til at sige tusind tak for de mange fine komplimenter vi har modtaget fra Jer kære læsere. Som tidligere nævnt, mente vi at vores webbureau havde ramt plet, nu er vi ikke i tvivl. Langt de fleste tilbagemeldinger går på at sitet, udover at det tager sig godt ud, er nemt at navigere rundt i/intuitivt og funktionelt. Herlige meldinger fra en kompetent læserskaren, som også har sendt et par gode ideer. Ideer som allerede er implementeret. Tusind tak for det.

Kvalitet koster

Vi vil fortsætte med at levere gratis artikler og nyheder dagligt - det vil sige, alt det du altid har fået, får du som læser af baadmagasinet.dk stadig. Men nu leverer vi også ekstra artikler - de 'stjernemarkerede' til vores abonnenter. Der er tale om journalistisk bearbejdede artikler, som går et spadestik dybere med troværdighed og fordybelse i højsædet.

Det er en retning som vi oplever vinder mere og mere indpas og forståelse for blandt læserne, ikke kun i den maritime verden, men en generel trend på Internettet. Der er helt klart opstået en accept blandt læserne i markedet for at kvalitet koster, og i den forbindelse har vi startet en ny type abonnement.

Løbende måned

Nu kan du for kun kr. 49 /mdr. få adgang til hele molevitten, som e-abonnent. Udover de mange udgaver af magasinet som findes (pt. over 60 eksemplarer), så vil du som tidligere nævnt få leveret låste artikler hver uge. Du køber adgang til de låste artikler og e-magasiner under de enkelte stjernemarkerede artikler, se eksempel her. Din adgang til sitet kan du til enhver tid vælge at stoppe - nemmere kan det ikke gøres. Har du f.eks. lyst til at prøve blot én måned eller to, så stopper du når det passer dig. Valgfrihed og funktionalitet i top.

Ønsker du at tegne et abonnement, hvor du får det gode trykte magasin hjem i din postkasse, kan det naturligvis også lade sig gøre.

Alle fordelene på vores site forbliver de samme, hvad end du vælger e- eller print abonnement.

Meget mere i Shoppen

skærmbillede 2018 12 15 kl. 19.47.37

Du kan også købe enkelte artikler, udgaver af e-magasinet styk-vis, forskellige typer af printabonnementer, samt gode tilbud for vores abonnenter. 

Har du endnu ikke oplevet en e-udgave af magasinet BÅD, så får du i anledningen af 3. søndag i advent, en lille smagsprøve her:

Rigtig god fornøjelse

skærmbillede 2018 12 15 kl. 19.29.52

 

 
Kort nyt

Kom til debat: Vil Lynetteholmen sikre København mod...

Gør det selv med Torsten Rasmussen

Gør Det Selv: Udnyt vinteren - bliv klogere på nyttige projekter

Kapsejlads

Les Voiles: Stærk slutspurt sikrer Kronprins Frederik sejren

Kort nyt

Bekymret over ny bro i København

Kapsejlads

J/70 DM: KAS Racing tog for sig af retterne...

Surf

Cold Hawaii formand glæder sig over succes

★ Interview & Portræt

★ Sejlervenner skabte verdenssucces

Volvo Ocean Race

The Ocean Race: Hvad sker der?

Udvalgte artikler *

Hvorfor lære at sejle?

Mikroeventyr er hot – skal du med?

Ny båd til sommer?