Dine nye muligheder

Related Articles: YES - Nyt site i luften

Vores nye website er i luften, og lad mig benytte lejligheden til at sige tusind tak for de mange fine komplimenter vi har modtaget fra Jer kære læsere. Som tidligere nævnt, mente vi at vores webbureau havde ramt plet, nu er vi ikke i tvivl. Langt de fleste tilbagemeldinger går på at sitet, udover at det tager sig godt ud, er nemt at navigere rundt i/intuitivt og funktionelt. Herlige meldinger fra en kompetent læserskaren, som også har sendt et par gode ideer. Ideer som allerede er implementeret. Tusind tak for det.

Kvalitet koster

Vi vil fortsætte med at levere gratis artikler og nyheder dagligt - det vil sige, alt det du altid har fået, får du som læser af baadmagasinet.dk stadig. Men nu leverer vi også ekstra artikler - de 'stjernemarkerede' til vores abonnenter. Der er tale om journalistisk bearbejdede artikler, som går et spadestik dybere med troværdighed og fordybelse i højsædet.

Det er en retning som vi oplever vinder mere og mere indpas og forståelse for blandt læserne, ikke kun i den maritime verden, men en generel trend på Internettet. Der er helt klart opstået en accept blandt læserne i markedet for at kvalitet koster, og i den forbindelse har vi startet en ny type abonnement.

Løbende måned

Nu kan du for kun kr. 49 /mdr. få adgang til hele molevitten, som e-abonnent. Udover de mange udgaver af magasinet som findes (pt. over 60 eksemplarer), så vil du som tidligere nævnt få leveret låste artikler hver uge. Du køber adgang til de låste artikler og e-magasiner under de enkelte stjernemarkerede artikler, se eksempel her. Din adgang til sitet kan du til enhver tid vælge at stoppe - nemmere kan det ikke gøres. Har du f.eks. lyst til at prøve blot én måned eller to, så stopper du når det passer dig. Valgfrihed og funktionalitet i top.

Ønsker du at tegne et abonnement, hvor du får det gode trykte magasin hjem i din postkasse, kan det naturligvis også lade sig gøre.

Alle fordelene på vores site forbliver de samme, hvad end du vælger e- eller print abonnement.

Meget mere i Shoppen

skærmbillede 2018 12 15 kl. 19.47.37

Du kan også købe enkelte artikler, udgaver af e-magasinet styk-vis, forskellige typer af printabonnementer, samt gode tilbud for vores abonnenter. 

Har du endnu ikke oplevet en e-udgave af magasinet BÅD, så får du i anledningen af 3. søndag i advent, en lille smagsprøve her:

Rigtig god fornøjelse

skærmbillede 2018 12 15 kl. 19.29.52

 

 Seneste nyheder

Vi ses på BoatShow.fr

Nyt ambitiøst 49er team går efter OL 2024

Bådudstillinger

Vi ses på BoatShow.fr

Kort Nyt

Jules Verne trofæet: Hvem kommer under 40 døgn? Se video

Kort Nyt

Dansk Søredningsselskab: Station nummer 12 hejser flaget

Kapsejlads

Nyt ambitiøst 49er team går efter OL 2024

Surf

Udsat Waterz stævne afvikles start oktober

Kort Nyt

Tyske sejlere angrebet af pirater nær Spanien

★ Test af sejlbåde

★ Arkivet: Luffe 58 - Trimmes med knapper

Kort Nyt

Båddåb i Sejlcenter Nivå

Kort Nyt

Sejler redder sig fra brændende båd

Kapsejlads

Silverrudder slut: Planlægning for 2021 starter i dag - se...

Udvalgte artikler *


Produktnyt

Mercury lancerer fabriksrenoveret motor

Ny udgave af den elektriske båd Eelex 8000

Mercury med nyt "Smart Tow"