Dine nye muligheder

Related Articles: YES - Nyt site i luften

Vores nye website er i luften, og lad mig benytte lejligheden til at sige tusind tak for de mange fine komplimenter vi har modtaget fra Jer kære læsere. Som tidligere nævnt, mente vi at vores webbureau havde ramt plet, nu er vi ikke i tvivl. Langt de fleste tilbagemeldinger går på at sitet, udover at det tager sig godt ud, er nemt at navigere rundt i/intuitivt og funktionelt. Herlige meldinger fra en kompetent læserskaren, som også har sendt et par gode ideer. Ideer som allerede er implementeret. Tusind tak for det.

Kvalitet koster

Vi vil fortsætte med at levere gratis artikler og nyheder dagligt - det vil sige, alt det du altid har fået, får du som læser af baadmagasinet.dk stadig. Men nu leverer vi også ekstra artikler - de 'stjernemarkerede' til vores abonnenter. Der er tale om journalistisk bearbejdede artikler, som går et spadestik dybere med troværdighed og fordybelse i højsædet.

Det er en retning som vi oplever vinder mere og mere indpas og forståelse for blandt læserne, ikke kun i den maritime verden, men en generel trend på Internettet. Der er helt klart opstået en accept blandt læserne i markedet for at kvalitet koster, og i den forbindelse har vi startet en ny type abonnement.

Løbende måned

Nu kan du for kun kr. 49 /mdr. få adgang til hele molevitten, som e-abonnent. Udover de mange udgaver af magasinet som findes (pt. over 60 eksemplarer), så vil du som tidligere nævnt få leveret låste artikler hver uge. Du køber adgang til de låste artikler og e-magasiner under de enkelte stjernemarkerede artikler, se eksempel her. Din adgang til sitet kan du til enhver tid vælge at stoppe - nemmere kan det ikke gøres. Har du f.eks. lyst til at prøve blot én måned eller to, så stopper du når det passer dig. Valgfrihed og funktionalitet i top.

Ønsker du at tegne et abonnement, hvor du får det gode trykte magasin hjem i din postkasse, kan det naturligvis også lade sig gøre.

Alle fordelene på vores site forbliver de samme, hvad end du vælger e- eller print abonnement.

Meget mere i Shoppen

skærmbillede 2018 12 15 kl. 19.47.37

Du kan også købe enkelte artikler, udgaver af e-magasinet styk-vis, forskellige typer af printabonnementer, samt gode tilbud for vores abonnenter. 

Har du endnu ikke oplevet en e-udgave af magasinet BÅD, så får du i anledningen af 3. søndag i advent, en lille smagsprøve her:

Rigtig god fornøjelse

skærmbillede 2018 12 15 kl. 19.29.52

 

 Kort nyt

Black Friday: Sejlerbogen til særpris – kun i dag

★ Test af sejlbåde

★ Arkivet: Utzon spidsgatteren nuttede ”Snuller” - en...

Kort nyt

BÅD 566: Årets store vinterudgave - på gaden nu

Kort nyt

Jules Verne-trofeet: Duel jorden rundt - kampen er i gang

Branchenyt

Seldén leverer kulfibermast til Farr X2

America's Cup

Hvorfor er det så svært at sejle en AC-75? Se video

★ Historien

☆ PDF : Titanic skal sejle igen, skal du med?

Kort nyt

På fisketur? Nyt smart ekkolod fra Garmin

Vendée Globe

Se skaderne på HUGO BOSS - Alex Thomson holder modet oppeSailing World News


Udvalgte artikler *


Produktnyt

Få bedre overblik, når du sejler

Bådmotorer i Sverige forsvinder i store mængder