YES - Nyt site i luften

Related Articles: Jubii - Nyt website på trapperne

Så lykkedes det. Vores nye site, og det jeg vil kalde baadmagasinet.dk version 3.0 er 'live'.

Vi syntes selvfølgelig selv at det tager sig rigtig flot og stilfuldt ud, håber du syntes det samme?

De overordnede mål har været at få et opdateret, brugevenligt og funktionelt stilfuldt website, hvilket jeg - ja naturligvis fristes jeg til at skrive, syntes vores nye webbureau er lykkedes med til fulde. Tusind tak.

Funktionelt og brugervenligt
Det funktionelle er tænkt i retningen af vores Shop, samt login for de mange tusinde abonnenter, som fremover kommer til at opleve 'more value'. Er du som abonnent logget ind, hvad end du er printabonnent, eller e-abonnent, vil du fremover opleve de låste artikler læsbare, direkte i nyhedsflowet. Du skal altså ikke som tidligere liiige et andet sted hen på sitet for at læse de låste artikler, som der for øvrigt vil blive markant flere af i fremtiden.

Søgefeltet og hastigheden optimeret
Bådmagasinet har faktisk været online siden 1998, og i de over 20 år er det blevet til ikke mindre end 27.000 artikler. Den mængde er der ryddet op i, og sat fuld struktur på, medfører et optimeret og brugbart søgefelt, som alt sammen medfører højere hastighed på sitet. Ja, vi har været ramt af et langsomt site, men den 'tilsandning' som uundgåeligt sker gennem mange år, lægger vi nu bag os, og glæder os til at høre fra dig - ris og ros.

Om du vil sende 'thumps up' eller hvis du falder over noget du finder besynderligt, så er det vigtigt med din feedback. Det er måden vi kan blive bedre på, så gi' endelig lyd på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

God fornøjelseSeneste nyheder

Sailing World News

Facts about 12 mR Worlds

RIP Lowell North

Yacht Racing Forum: Unprecedented turnout

Produktnyt

X-Yachts skal til at bygge motorbåde

Elmotoren er blevet voksen