fbpx

Vindstille i Køge Bugt kostede alligevel ikke rekordforsøget...opdateret

Inkluder i Newsletter: Ja

OPDATERET KL. 19:30

Efter en fuldstændig vanvittig præstation, ja så lykkedes det de tre tilbageblivende Kitere i Køge Bugt, Anders - Emil - og Asger at holde sig flydende i over en time..

Efter fem kvarter, kom der luft. En del af deres Kite stak stadig op af vandet, og det lykkedes dem at komme på boardet igen og fuldføre uden hjælp ude fra, så rekordforsøget på Sølvspileren, består og pokalen skal fra Faaborg til familien Beckett & Co.

Læs mere i en ny artikel som er under udarbejdelse - klik her

________

Det er ikke til at bære - men så skete det - det frygtede scenarie med vindhul i Køge Bugt har ramt flere blandt de syv riders.

Lige nu ved vi kun at der er noget der ligner havblik, og at mindst to af deltagerne har modtaget assistance udefra, og dermed er ude.

Samtidig ved vi at når en drage først har ramt vandet så har 'rideren' ca. 10 minutter til at få den i luften igen. Går der længere tid fyldes den med vand, og den kommer ikke op. 

Da SølvSpiler-reglerne kræver at mindst 60% af holdet når i mål - altså fire personer, ser det unægteligt svært ud for Ozone Race Team.

Vi har modtaget de triste billeder fra Michael Hestbæk med det sigende kommentar: "Vi er fucked”... 


Vi vender tilbage når der er nyt, stay tuned...

Status kl. 15:15
Johan Kure Beckett ser ud til at være den eneste der slap igennem vindhullet i Køge Bugt, og går ifølge Trackeren lidt over 17 knob med lige godt 20 sømil igen.
Om bord i følgebåd2 er følgende riders: Thomas Beckett, Frederik Schrøder Jørgensen og Henrik Bærentsen - Anders, Emil & Asger har slukket for deres TracTrac, og formodes at være om bord på følgebåd1

OPDATERET KL. 17:30
Hurtigste sejler rundt om Sjælland nogen sinde - Johan Kure Beckett klarede den HELE VEJEN på sit Foil-Kite, og brugte ift. trackeren 12 timer og 3 minutter. (fin-justering af tid vil forekomme, red.) . 

Per Heegaard var på pletten, da Ozone Race Team var ud for Hellerup, nyd de herlige fotos i galleriet, mens det hele stadig gik godt




Seneste nyheder

Sjovt koncept bag Venø Rundt

YES - Dansk Nacra 17 klar til OL






★ Test af sejlbåde

★ Sun Fast 30 OD - lille båd - kæmpe potentiale

Kapsejlads

Sjovt koncept bag Venø Rundt

Kort nyt

Anholts nye redningsbåd sejler stadig ikke 

Kapsejlads

YES - Dansk Nacra 17 klar til OL

World Match Racing Tour

Congressional Cup: Jeppe Borch suverænt fra start - 'leading...

OL

Øv - ingen dansk 'kvinde-bræt' ved OL

Kort nyt

Træskibenes sammenslutning inviterer til Pinsestævne

Kapsejlads

Så skal Lillebælts 2Star Mester findes igen

Kort nyt

EU har netop stemt for en "Havets Parisaftale"





Udvalgte artikler *