fbpx

Vindstille i Køge Bugt kostede alligevel ikke rekordforsøget...opdateret

OPDATERET KL. 19:30

Efter en fuldstændig vanvittig præstation, ja så lykkedes det de tre tilbageblivende Kitere i Køge Bugt, Anders - Emil - og Asger at holde sig flydende i over en time..

Efter fem kvarter, kom der luft. En del af deres Kite stak stadig op af vandet, og det lykkedes dem at komme på boardet igen og fuldføre uden hjælp ude fra, så rekordforsøget på Sølvspileren, består og pokalen skal fra Faaborg til familien Beckett & Co.

Læs mere i en ny artikel som er under udarbejdelse - klik her

________

Det er ikke til at bære - men så skete det - det frygtede scenarie med vindhul i Køge Bugt har ramt flere blandt de syv riders.

Lige nu ved vi kun at der er noget der ligner havblik, og at mindst to af deltagerne har modtaget assistance udefra, og dermed er ude.

Samtidig ved vi at når en drage først har ramt vandet så har 'rideren' ca. 10 minutter til at få den i luften igen. Går der længere tid fyldes den med vand, og den kommer ikke op. 

Da SølvSpiler-reglerne kræver at mindst 60% af holdet når i mål - altså fire personer, ser det unægteligt svært ud for Ozone Race Team.

Vi har modtaget de triste billeder fra Michael Hestbæk med det sigende kommentar: "Vi er fucked”... 


Vi vender tilbage når der er nyt, stay tuned...

Status kl. 15:15
Johan Kure Beckett ser ud til at være den eneste der slap igennem vindhullet i Køge Bugt, og går ifølge Trackeren lidt over 17 knob med lige godt 20 sømil igen.
Om bord i følgebåd2 er følgende riders: Thomas Beckett, Frederik Schrøder Jørgensen og Henrik Bærentsen - Anders, Emil & Asger har slukket for deres TracTrac, og formodes at være om bord på følgebåd1

OPDATERET KL. 17:30
Hurtigste sejler rundt om Sjælland nogen sinde - Johan Kure Beckett klarede den HELE VEJEN på sit Foil-Kite, og brugte ift. trackeren 12 timer og 3 minutter. (fin-justering af tid vil forekomme, red.) . 

Per Heegaard var på pletten, da Ozone Race Team var ud for Hellerup, nyd de herlige fotos i galleriet, mens det hele stadig gik godt

The Ocean Race

The Ocean Race: På rad og række i Sydishavet

Tursejlads

Ranum Efterskole er på opdagelsesrejse i 6 store 'cats'

Kort nyt

Skippere og gaster søges til højskole

SailGP

Sehested & Co fandt aldrig rytmen i New Zealand

Udvalgte artikler *