fbpx

«Den mest radikale AC-75 så langt»

Related Articles: ….og så kom italienerne i vandet, «Der har aldrig før eksisteret en båd som AC-75», AC-75: Flyvende start til American Magic (video)

Ben Ainslies INEOS Team UK lancerede sit første skud på en AC-75 i fredags. Det er den fjerde båd i vandet, efter at American Magic, Emirates Team New Zealand og Luna Rossi Pirelli Team har søsat deres både i løbet af kort tid.

Den grimmeste?
AC-75 er sandsynligvis den mest radikale kølbåd nogen sinde bygget, og den engelske må siges at være den af de fire, der har gået længst. Mange kommentatorer kalder den også den grimmeste. Alle de både vi har set ind til videre har været ret forskellige, men den her er virkelig noget for sig selv. Bunden er meget flad og enkel, fribordet er helt lige, og stævnen er meget lav og rund. Dækslayout er også noget for sig selv, med fribordet som karme rundt om en helt åben, buet dørk.

Stars + Stripes sidst ud
Det femte og sidste hold, Stars + Stripes Team USA, forventes at søsætte sin første båd sidst på året. Den vil efter sigende have samme basis-design som kiwiernes båd. Ben Ainslies seneste legetøj skal nu slæbe-testes på foils, inden den får rig på. Så følger de egentlige test-sejladser.

Nu kommer spionfotografernes storhedstid...

Video af søsætning her:
Bådudstillinger

Copenhagen Boat Show: Princess med største stand 'ever'

Motor

Video: Ny 45m superyacht brød i brand

Sejlsportsliga

Gennemført succes – Faaborg Falcons tager sejren

Kapsejlads

Midweek vinder gik hele vejen

Kapsejlads

Scan-Kap 99 DM: Seks sejladser trods meget svag vind

Kapsejlads

De danske E-jolle sejlerne henter endnu flere medaljer

Kapsejlads

Stærkt felt klar til at dyste om DM-titlen

Kort nyt

A-Cat: "Det må I ikke - stooop nuu"...

Udvalgte artikler *

Hvorfor lære at sejle?

Mikroeventyr er hot – skal du med?

Ny båd til sommer?