fbpx

Genova spiller med musklerne – her lidt tal

Related Articles: Boom i besøgende på Genova Boat Show
Inkluder i Newsletter: Nej

Det netop overstået Genova Int. Boat Show – som var den 63. udgave af slaksen viste flot fremgang på flere områder, og den er bare ubetinget blandt de største flydende boat shows i Europa.

118.269 besøgte udstillingen – en fremgang på næsten 14% i forhold til 2022. Til sammenligning var der lige godt 55.000 på en anden populær flydende bådudstilling - Cannes i Frankrig. 

Lidt tal nørderi
1043 forskellige mærker / brands, blev samme ned over 1.000 både fra 2 – 40 meter vist for de mange besøgende. På udstillingen fandtes 184 brands som for første gang blev vist frem for publikum, en stigning på tæt på 10%, og der blev prøvsejlet både ikke mindre end 3.190 gange i løbet af ugen der var åbent.

120 konferencer og workshops – 1.316 journalister var akkrediteret og 2.294 artikler blev publiceret i perioden, sammen med 11 timers tv-dækning, udelukkende omhandlende Genoa Int. Boat Show.

'Vores mål er at blive den førende flydende bådudstilling i verden. Vi arbejder på at nå dette mål, et mål, der vil blive gjort muligt takket være det tætte samarbejde mellem den offentlige og private sektor, og sikre, at den nye Waterfront di Levante, designet af Renzo Piano, bliver det fineste udstillingsområde i verden, specielt skræddersyet til bådindustrien', udtaler Saverio Cecchi, præsident for den Italienske Marine Industry Association og Saloni Nautic - og han fortsætter 'i morgen begynder vi at arbejde på at organisere den næste udgave, der er planlagt fra den 19. til den 24. september 2024'
Kilde: IBI.com

Kort nyt

Sømandens juleværksted er åbent

Kapsejlads

Nations VM: Piv ringe start blev vendt til sejr

Tursejlads

Spørgeskema: Hvordan forbereder langturssejlere sig, når det...

Udvalgte artikler *