Boom i besøgende på Genova Boat Show

Det 61. Genova Boat Show i Italien lukkede tirsdag den 21. september med 92.377 besøgende. Der var +30 procent flere besøgende i forhold til sidste år, mens salget steg med mellem 15 og 20 procent.

Formanden for Confindustria Nautica, Saverio Cecchi, bekendtgjorde ved middagstid tirsdag den 21. september, at antallet af besøgende havde oversteget forventningerne:

- Bådindustrien kører på alle cylindre. Alle mærkerne er vendt tilbage. Problemerne nu er arbejdskraft og levering af råvarer, som vi skal koncentrere os om. Næste år får vi yderligere 400 fortøjningspladser her til showet, og vi planlægger at udfylde dem alle.

Både lørdag og søndag var der udsolgt til bådshowet, efter at man havde nået det maksimale antal tilladte besøgende.

- Der er blevet underskrevet mange kontrakter, nok 15-20 procent flere i forhold til sidste år. Men det, jeg er mest interesseret i, udover kontrakter, er stigningen i antallet af udstillere. Det er vigtigt, for hvis der er flere udstillere, er der også flere kontrakter, forklarede Saverio Cecchi.

Han rettede også en tak til bådshowets medarbejdere og de sundhedstjenester, der var til stede for at sikre gennemførslen af arrangementet trods de mange Covid-restriktioner.

Borgmesteren i Genova, Marco Bucci, var også begejstret og kaldte det for en succes for hele byen.
Kilde: Liguria NauticaKort nyt

Er DIF og DRs legende-kåring useriøs?

Kort nyt

På Værftsmuseet kan du bygge skibe i efterårsferien

SailGP

SailGP: Highlights fra den vildeste weekend 'ever'

★ Artikel

★ Kinesisk statsstøtte til World Sailing ?

Kort nyt

Finn 'Beton' modtager den største hæder i dansk sejlsport

★ Interview & Portræt

★ Hvor der er vilje er der (faktisk!) vej

Kort nyt

Raymarine - nu med mere skarphed og kontrol

Udvalgte artikler *