fbpx

Copenhagen Boat Show nærmer sig - et slaraffenland for enhver sejler

Related Articles: Copenhagen Boat Show udvider - under 100 dage til åbning
Inkluder i Newsletter: Ja

Torsdag i kommende uge - den 24. august går det løs i Ishøj Havn. Den 7. udgave af Copenhagen Boat Show åbner portene for endnu engang at præsentere sejlerfolket for alt den nye, der er kommet til i det seneste år.

Det gælder både et overvældende antal nye og brugte både.

I udstyrshallen er der lagt op til et rent slaraffenland med masser af nyt og spændende udstyr – alt det man ønsker til sin båd – det er fire dage til at få indfriet sine drømme – og blive inspireret til alt fra at købe en ny båd, eller få opgraderet udstyret.

Et udpluk af, hvad der bliver præsenteret:

Sejlbåde fra bl.a: X-Yachts, Jeanneau, Beneteau, Hallberg Rassy, Bavaria, Arcona

Motorbåde fra bl.a.: Sargo, Princess, Rand, Prestige, Viknes, Nimbus og hele Mercury koncernens bådprogram

På udstyrssiden fra bl.a: GARMIN, Raymarine, Furuno, Columbus Marine, sejlertøj med mere …

Udstillingens faste startbegivenhed er den officielle åbning torsdag en 24 august klokken 12.00, hvor – tradition tro – Ishøjs borgmester, Merete Adamsen og formanden for brancheforeningen Skib & Båd, Dirch Petersen holder de officielle åbningstaler.

Lørdag den 26. august kl. 15:30 uddeles Skib & Bådprisen på 25.000 kr., der repræsenterer en anerkendelse af betydningsfulde fremskridt, som er skabt i den maritime verden til en virksomhed, der har udvist en forpligtelse til at forbedrer dem maritime branche.

Og så kommer politiet!
Vestegnes politi vil være til stede med deres politi-RIB, der bruges til at kontrollere fartøjer og bådførere på vandet og skaber sikkerhed for badegæsterne ved strandene i Køge Bugt, så kom forbi og hør nærmere om deres opgaver.

Er du til gyngende og svingende sømandsviser, skal du glæde dig til at høre ”Sømænd på spil”, der underholder på pladsen lørdag den 26. mellem kl. 11 og 15.

Længsel efter eventyr
Kom og mød Heidi Manøe, der lørdag og søndag kl. 14.30 og 15:30 holder foredrag. Hun arbejdede som IT-manager, men længtes efter eventyr.

Heidi valgte at sælge alt, hun ejede for at købte en 53 fods sejlbåd, som hun sejlede den halve jorden rundt med. Heidi har lavet en bog om hendes oplevelser på godt og ondt, som danner udgangspunkt for hendes oplevelser og erfaringer på åbent hav. forside 586 teaserDen kan købes i forbindelse med hendes foredrag - og minsandten om ikke der findes en dybdegående portrætartikel i den nye udgave af Bådmagasinet #586 - som også er gratis. Klik på forsiden og læs løs. 

Uden mad og drikke...
Spiseteltet bliver fyldt med musik lørdag og søndag. Og minsandten om harmonika-legenden Øyvind Ouregaard søndag eftermiddag spreder liflig harmonika-toner på kajen.

Er du til modelskibe, kan du få viden og prøvesejlads lørdag den 27. august og søndag sen 28 august, hvor Vallensbæk Modelbåds-klub viser deres både frem, og hvor der mulighed for at få en prøvesejlads i havnebassinet.

Det bliver et slaraffenland hele sejlerfolket at suge de nyeste trends til sig - køb din billet her, og spar tid og penge.

Kapsejlads

Sejlerlandsholdets sidste store test før OL

Kort nyt

Podcast: Ny episode - hvorfor egentlig sejle?

Havne

Christiansø Havn skal igennem kæmpe renovering

Bådudstillinger

Ancora Yachtfestival – tre intense dage

Kort nyt

Krigsveteraner får hjælp til at komme ud at sejle 

Bådudstillinger

Boat Show i Fredericia for 30. gang

★ Artikel

★ Sejlads i det nye klima

Kort nyt

Tyveri lammer driften af historisk skib i Helsingør

Kapsejlads

Vegvisir Race Nyborg afvikler også eSejlsport finalen

Udvalgte artikler *