fbpx

Copenhagen Boat Show udvider - under 100 dage til åbning

Inkluder i Newsletter: Ja

Mens de indendørs bådudstillinger kæmper for at overleve, så ser det helt anderledes ud når talen falder på flydende 'Boat shows'. I Bededagsferien blev Yachtfestival i Nordtyskland afviklet med stor succes, og det virker som om både de besøgende, men ikke mindst udstillere bedre kan magte en flydende, end de meget omkostningstunge indendørs udstillinger.

Tidligere i maj måtte Paris Boat Show melde pas! En af de helt store har udskudt deres næste udstilling til 2024 - og seneste melding fra branchen lyder at Interboot i Friedrichshafen bliver relanceret som en 5-dages udstilling, fra tidligere at have varet i 9 dage.

Copenhagen Boat Show går modsat
Modsatte, og positive trend, rammer Copenhagen Boat Show, som for 7. gang slår dørene på Ishøj havn. På Ishøj havn udvider man dagene til nu at omfatte en 4-dags udstilling fra torsdag til søndag, og der er rift om pladserne. Arrangørerne bag Copenhagen Boat Show har forøvrigt netop forlænget aftalen med Skib & Båd, den danske brancheforeningen under Dansk Industri, med yderligere tre år. 

Den perfekt kombination
En af de store udfordringer ved at afvikle en bådudstilling skal findes i de to dele branchen er delt op i - udstyr/tilbehør og så selve bådene, hvad end det er sejl- eller motorbåde. Tilbehør og udstyr vil helst stå under fast tag, mens bådene præsenteres bedst og flottest med fuld rig og i vandet. Det er blevet ganske ressourcekrævende at transportere både over land, og logistikken med at få en båd stablet på kølen indendørs er omfattende.

Den perfekte kombination af netop 'vand og hal' findes i Ishøj - mens Tempo Huset rummer små 3.000 kvm. til de mange udstyrs-stande, ja så findes molerne og det optimale havnebassin lige uden for døren, som sammen med landområderne skaber de optimale rammer.

Læg dertil rig mulighed for at parkere i området - vi har skrevet det før, og gør det gerne igen, der findes næppe mere optimale forhold til at afvikle en flydende bådudstilling i Danmark.

Køb over nettet og spar - du kan allerede i dag købe din entrebillet over nettet, og spar penge ved indgangen.









Kapsejlads

Sejlerlandsholdets sidste store test før OL

Kort nyt

Podcast: Ny episode - hvorfor egentlig sejle?

Havne

Christiansø Havn skal igennem kæmpe renovering

Bådudstillinger

Ancora Yachtfestival – tre intense dage

Kort nyt

Krigsveteraner får hjælp til at komme ud at sejle 

Bådudstillinger

Boat Show i Fredericia for 30. gang

★ Artikel

★ Sejlads i det nye klima

Kort nyt

Tyveri lammer driften af historisk skib i Helsingør

Kapsejlads

Vegvisir Race Nyborg afvikler også eSejlsport finalen





Udvalgte artikler *