fbpx

Der er lagt op til et brag af en udstilling

Related Articles: Copenhagen Boat Show melder ud om 2022, Copenhagen Boat Show: Princess med største stand 'ever' , Om mindre end 14 dage går det løs...

25 håndværkere knokler lige nu på Ishøj Havn, for at få Copenhagen Boat Show stablet på benene, bådene ankommer i en lind strøm, og vejrudsigten ser jo bare god ud.

På vegne af alle Jer, kære læsere, så fristes man til at stille spørgsmålet 'what's not to like' ?

Jo, sensommeren viser sig fra sin bedste side, og de mange udstillerne er i fuld sving med at 'line' tilbud op der sjældent er set bedre, og der er mange af slagsen. Nok den bedste måde at holde dig opdateret, er at følge Copenhagen Boat Show på deres Facebookside. Her bliver løbende opdateret, fra de mange udstillere.

Forhandlerne af de mellemstore og mindre motorbåde som bliver udstillet på land, møder talstærkt frem, og i vandet har vi tidligere skrevet om den største stand fra Princess 'ever' - lige som vi lige får lyst til at nævne en af de andre 'flagskibe'. 

Fra Shipshape medbringer de nemlig Chranchi M44 HT 'The Smart Cruise'. Hemmeligheden bag sucessen er enkel: Dette er en rigtig Cruising båd, Designet over et skarpt profil, enkelt og funktionelt indvendigt område med en fremragende sejloplevelse og ikke mindre vigtigt - brændstofforbruget lavt. For at sejle godt - og med fart - behøver du ikke overdreven hestekræfter. 

Artiklen fortsætter under denne video...

Spar penge
Som noget nyt i år, vil der blive taget entre på Copenhagen Boat Show, men køber du din(e) billetter allerede nu, er der penge at spare. 

Benyt linket her.
World Sailing

Populært stævne på vej mod rekord

Sejlsportsliga

Sailors for the Sea: Endnu en platin-pris til dansk stævne

Havne

Alternativ til klapning: Ny teknik testes i Marina City

Singlehand

Golden Globe Race: Førte med 900 sømil, da bølgen ramte

Havne

Sommerjob på Svendborg Havn?

Udvalgte artikler *