fbpx

Copenhagen Boat Show: Princess med største stand 'ever'

Inkluder i Newsletter: Ja

Når Copenhagen Boat Show slår dørene op næste torsdag, så kan du blandt andet møde Princess, som viser den største udstilling af deres modeller nogensinde på sensommerens længe ventede bådudstilling. Det bliver et mægtigt syn med hele fem nye store Princess yachter på Ishøj Havn hvor messen holder til.

Besøgende på messen får mulighed for at opleve både fra Y Class, F Class, V Class og S Class. Nærmere betegnet den sofistikerede og samtidig kraftfulde Princess Y72, som er en af årets nye modeller fra værftet. Stilfulde men aggressive Sportbridge yacht Princess S66. F Class progressive og kompromisløse flybridge Princess F45. Samt eventyrlige og dynamiske V Class både som Princess V55 og årets seneste nyhed Princess V50.

I løbet af 2022 lanceredes Princess V50 og Princess Y72. Sidst nævnte blev tildelt udmærkelser for blandt andet sin detaljerigdom samt præstationer til søs af det britiske medie, Motor Boat & Yachting.

Princess F45 som er en af de mindste både i model-programmet som udstilles på messen. Den er tidligere prisbelønnet for sit attraktive interiør og sine smarte design detaljer udfærdiget fra design teamet på Pininfarina.

Premiere af Princess Y72
Y72 er designet af Princess Design Studio i samarbejde med marinearkitekterne Olesinsky og det italienske designhus Pininfarina. Fuldendt med gennemgående højeste standard kan hendes design funktioner helt klart sammenlignes med de større Y Class yachter. Y72 har lige modtaget prisen for ”Best Flybridge over 60 ft” på Motorboat and yachting Awards for 2022.

Den 72 fod eller 22 meter lange skønhed er smukt udformet med store ruder på langs af skroget for maksimalt lysindfald præcist som på flagskibet Y95, som bliver lanceret senere i år. De store sociale udefaciliteter såvel som de indre holder en høj klasse på alt fra møbelinteriør til teknik og er optimeret for at skabe sociale samt praktiske forhold om bord. Potente dobbelte MAN V12 1.650 HK motorer giver maksimum fart på op til 34 knob.

Skandinavisk premiere på Princess V50
Princess Yachts er glade for at kunne lancere den helt nye V50 og V50 Open model. Den første V50 søsattes for første test sejlads i hjembyen Plymouth i England og vistes første gang under et eksklusivt arrangement i slutningen af Januar.  – Vi ser virkelig frem til at den Skandinaviske premiere på den nye V50 sker på Copenhagen Boat Show! siger Benny Martinsson, CEO fra Princess Yachts West Sweden/Norway/Denmark.

Den nye Princess V50 er designet af Princess Design Studio i samarbejde med marine arkitekterne Olesinsky og det Italienske designhus Pininfarina har den allersidste teknik ”Easy Boating” fra Volvo Penta hvilket hjælper med manøvrering samt til lægning for bådejerne.

Copenhagen Boat Show holder åbent fra torsdag den 25. - til søndag den 28. august. 

Kort nyt

Sømandens juleværksted er åbent

Kapsejlads

Nations VM: Piv ringe start blev vendt til sejr

Tursejlads

Spørgeskema: Hvordan forbereder langturssejlere sig, når det...

Kapsejlads

Nations VM: Finalen Live kl. 13:45 - se highlights fra Semi

Kapsejlads

Godt sømandskab overvinder det vildeste havari

Kapsejlads

Nations VM: Live fra semifinalerne - kl. 12:45

Kort nyt

Video: Hurtigste elektriske båd - nogensinde...

Udvalgte artikler *