fbpx

Se her, hvad du blandet andet kan opleve på udstillingen

Related Articles: Copenhagen Boat Show melder om 'alt udsolgt' - hallen fyldt til bristepunktet, Om mindre en 14 dage går det løs
Inkluder i Newsletter: Ja

Det bliver forrygende udstillings vejr kommende weekend, hvor Copenhagen Boat Show slår dørene op til tre dage med 'fest & farver' på Ishøj Havn.

Det summer af delinger og kommentarer på de sociale medier, og man kan tydeligt fornemme - sejlerne savner at komme på udstilling. Det samme gør en branche, som de seneste par uger har knoklet for at blive klar til i morgen, fredag kl. 10 - husk, der er gratis adgang. 

Vi har set lidt næmere på hvad du kan opleve - men det er jo kun et beskedent udpluk, tænk - de 10 udstillere, som nævnes her, udgør kun en brøkdel af hvad du kan finde, men vi syntes det giver et godt billede af et yderst mangfoldigt udvalg på Copenhagen Boat Show.

Mød Danske Tursejlere
Danske Tursejlere er i topform og parat til at servere maser af gode nyheder til tur- og fritidssejlerne. Der er fokus på oplevelser på og ved vandet, når der bydes indenfor til en god sejlersnak - for det at sejle er meget mere end at transportere sig selv og familien fra A til B. - Sejlerne efterspørger i stigende grad inspiration til oplevelser og aktiviteter i forbindelse med deres sejlture. Det handler meget om, hvad man kan se, opleve og være med i, når båden sejles rundt i de danske havne, siger forretningsfører Leif Nielsen fra Danske Tursejlere, og fortsætter - Vi er på plads. Vi er oplagte. Og vi glæder os til igen at møde nye og gamle medlemmer. At deltage i en bådmesse er på mange måder som at være med til en familiefest, hvor man hilser på og får en gemytlig snak om det, der optager os for tider, slutter forretningsfører i Danske Tursejlere, Leif Nielsen.

Deleøkonomien er draget til søs
Skipperi er et tech start-up, der med et deleøkonomisk koncept vil gøre sejlads tilgængeligt for alle. Det gør de ved at tage sig af havneplads, vedligeholdelse, reparationer, vinteropbevaring og alt arbejdet, der normalt hører med til at være bådejer. Som medlem kan man bruge alle 'Skipperi' både i alle havne for et fast månedligt gebyr. I år findes der 15 både på Sjælland fordelt i Greve, Ishøj, Brøndby og Hundested. Skipperi vil udvide til Jylland og Fyn, og ikke mindst kunne tilbyde langt flere forskellige typer af både. Det er planen at have ca. 100 både i flåden til deling mellem medlemmerne næste år. Bådene i flåden består i år af Yamarin Cross BR 57 og BR 62 både med aluminiums skrog og Yamaha motorer med 100 hk og 115 hk. Under udstillingen vil man kunne deltage i konkurrencer, hvor der blandt vinderne trækkes lod om et medlemskab af Skipperi Fleet sæson 2022 til en værdi af 14.000 kroner.

Italiensk luksus i vintage-stil
Shipshape udstiller Chranchi E30 Endurance, der repræsenterer italiensk bådebyggerkvalitet, når det er bedst. E30’eren er en sporty, luksus walkaround daycruiser med mulighed for overnatning. Et enormt cockpit indeholdende wetbar med vask, køleskab og grill og store solhynder i sporty og unik, sofistikeret stil giver den perfekte balance mellem vintage og moderne enkelhed.  Den nautiske ydeevne er optimal, og en stor bevægelsesfrihed på dækket, takket walkaround, giver uhindret adgang fra stævn til hæk, når fortøjninger og fendere skal sættes. Badeplatformen er teakbelagt og ekstremt stor. Kahytten, der har en højde på hele 182 cm, gør Chranchi’en bekvem og behagelig. Det elegante indretningsvalg giver overnatningsmulighed for 3 voksne eller 2 voksne og 2 børn med stor dobbeltseng i stævnen og en rimelig bred stikkøje agter. Der er endvidere separat toilet med brusemulighed.

chranchi
Shipshape udstiller de eksklusive Chranchi - her E30.

Effektiv og målrettet salgsindsats
Bådagent Danmark har gennem de seneste tre år formidlet brugte både i hele Danmark. Fokus er på kvalitets sejl- og motorbåde fra anerkendte bådværfter i prislejet fra 350.000 kr. Virksomheden er udsprunget af Båtagent Sverige, der har eksisteret siden 2005 og i dag har filialer i Finland, Baltikum, Kroatien og Portugal. Alene sidste år formidlede gruppen 232 både. Sælgeren har adgang til sin båd under hele salgsperioden. Alle salgsemner bliver eksponeret på såvel danske som udenlandske hjemmesider. Kunders både sælges gennem en effektiv og målrettet indsats, hvor der lægges vægt på et højt serviceniveau, ved blandt andet at være særligt internationalt fokuserede gennem målrettet annoncering og effektiv mediedækning. Bådagent Danmark foretager så vidt muligt selv alle fremvisninger af båden og tilbyder ingen tidsmæssig binding og lav formidlingsprovision (No cure – No pay).

Funktionel og letsejlende
Scandi Yachts har bygget kvalitetsbåde siden 1980’erne og har gennem årene været Finlands førende indenfor vakuumstøbning. De har været underleverandør til nogen af Finlands største motorbådsværfter, men ønskede at gå tilbage til sine rødder og skabte i samarbede med den danske konstruktør Ulf Rögeberg Scandi 42, som blev lanceret i sidste år. Båden bygger på grundlæggeren af Scandi Yachts Östen Karlssons egen passion for sejlads. 42’eren er kendetegnet ved funktionalitet og enkel sejlads over lange afstande uanset vejrforhold. Til dette har dækssalonen med 360 graders udsyn været en et vigtigt element. - Scandi 42 er en båd, som blev skabt fra min egen passion for sejlads. Båden er en funktionel og letsejlet langturssejler. Jeg håber, at Scandi 42 vil få flere i Norden interesseret i sejlads. For folk som elsker sejlads, så meget som jeg gør, vil denne båd give mulighed for at forlænge sejlsæsonen, fortæller Östen Karlsson.

scaniyachts
Et spændende møde på CPH Boat Show - Finske Scandic Yachts.

Bådhotel direkte til Øresund
Jacob Jensens Bådeværft i Københavns Nordhavn har kaj lige ud til Øresund. Nu tilbyder de pladser på deres Bådhotel. Konceptet er enkelt: Ring og bestil, hvornår din båd skal ligge klar ved kajen – efter endt sejlads afleverer du samme sted – resten klarer værftet! Din motorbåd bliver opbevaret i en stor frostsikker hal, hvor den står i et reolsystem. Når du skal bruge din båd, sætter værftet den i vandet ved deres flydebro. Når du er færdig med at sejle, afleverer du samme sted. Værftet tager båden på land, skyller den af og sætter på plads i reolen, hvor den står trygt og sikkert til næste gang du skal bruge den. Båden må være op til 25 fod og maks. veje 6 ton. Hør mere om priser og muligheder på Jacob Jensens Bådeværfts stand.

 
Verdenspremiere
Nyd stilheden – seks timer for el-motor eller timevis for sejl … Nordship Yachts udstiller for første gang deres hybrid model på Copenhagen Boat Show. Nordship 360 DS Hybrid har i en længere periode sejlet i de danske farvande og er nu klar til præsentation. DS Hybrid har et Kräuter komplet elektrisk sejldrevssystem på 48 V, som henter power fra bådens batteribank, der består af 8 stk. 50 Ah/48 VDC lithium-batterier til drift og 2 stk. 100Ah/12VDC lithium-batterier koblet parallelt til forbrug. Fart for motor ligger på optil 7 knob i rimelig kraftig vind ved 2300 omdrejninger. Bådens lader/inverter anvendes til at lade på batterierne ved landstrøm eller generator-drift. Desuden er 360 DS Hybrid udstyret med en solcelle-lader, som lader direkte på batterierne. Dette er nok til at have køleskab mv. tændt, når båden ligger i havn.  

nordship
Nordship viser for første gang deres 360 HYBRID - en verdenspremiere på CPH Boat Show.

Verdenspremiere på Faurby 370 og Faurby 400
Begge modeller er bygget på de samme smukke linjer som forgængermodellerne med exceptionelle sejlegenskaber og bygget i kompromisløse kvalitet. Nu endnu lysere om læ, og med mere ståhøjde og rum. Bådene bygges fortsat uden glasfiber-innerliner, kun med stålrammen og skotter der støbes fast. Skabe, pantry osv. bygges op i båden, hvilket resulterer i en let og stiv konstruktion, som er utrolig enkel at håndtere for en lille besætning, og som kun overrasker med sin fart og ekstremt gode sejlegenskaber. Begge modeller bygges individuelt efter kundens ønsker og behov, samt i lyse eller mørke træsorter.

faurby
Faurby har hele to både med på CPH Boat Show - begge udstilles også for første gang, altså også verdenspremiere, sådan. 

Som rosinen i pølse...
Du naturligvis også møde Tempo Bådsalg, som blandt andet udstiller: Jeanneau SO 349 + 389 + 410, velsejlende familie-sejlbåde (410 Danmarkspremiere) - Prestige Yacht 460 S + Prestige Yacht 520 S, luksus-motorbåde ”Danmarkspremiere” - Lagoon 40 + Lagoon 46 katamaraner ”Danmarkspremiere” - Frauscher 1017 GT Air sportscruiser “Danmarkspremiere” - SAGA 330 Suntop, familiecruiser ”Danmarkspremiere” samt et bredt udvalg af gode brugte sejl og motorbåde.

tempo 2

Aj, vi skal da også lige have med, at du naturligvis kan møde Bådmagasinet, som står i hallen, lige ved udgangen til den store plads med både på land. Kig forbi og få en sejler-snak, og så kan det jo være vi tryller et godt tilbud frem på et abonnement på vores søstermedie, magasinet BÅD. Husk - vi har også altid en pose, til alle de herlige brochure du får samlet sammen ;-) Vi glæder og til at se Jer

båd 2
Vi er naturligvis også på vores sædvanlige plads i hallen, ved den store port ud til landpladsen med de mange både. Her, vores stand under opbygning.

Nyd videoen - og så glæder vi alle til at se dig på Copenhagen Boat Show 

Kapsejlads

DS-DM: J/70’erne indtager Sønderborg

Bådudstillinger

Genova spiller med musklerne – her lidt tal

World Match Racing Tour

Jeppe Borch & Co. skal 'optræde' på den helt store scene  

Kort nyt

#587: Politiet og sejlerne er ved at finde melodien

Kort nyt

Kom til stor jubilæumsfest i Helsingør

Udvalgte artikler *