fbpx

Copenhagen Boat Show melder om 'alt udsolgt' - hallen fyldt til bristepunktet

Copenhagen Boat Show i Ishøj nærmere sig, og om under en uge slår den maritime branche dørene op, til en længe savnet bådudstilling.

Der er gratis adgang, når du fra kl. 10 på fredag, kan opleve et hav af både i vandet, samt stande på land, hvor udstyr, elektronik, sejl, og alt hvad hjertet begærer findes. Den store hal, på over 2.000 kvm. er fyldt til bristepunktet - ja faktisk melder arrangørerne om 'oversolgt på 110%'

I vandet (samt trailerbåde på land, red.) vil du opleve et bredt mix af sejl- og motorbåde, i alle størrelser. Udvalgte sejlbåde og udstyr, som du kan opleve på udstillingen, følger vi op med en af de kommende dage – men blandt motorbådene sætter vi, sammen med Copenhagen Boat Show, i denne artikel fokus på følgende:

X-Power
I januar præsenterede X-Yachts et spritnyt produkt, nemlig X-Power 33C – en 33 fods åben motorbåd med indenbords motor. Der er tale om et kvalitetsprodukt fra det hæderkronede værft i Haderslev: Stor Yanmar-motor og masser af hestekræfter, et yderst rummeligt go veludnyttet cockpit med højteknologisk og intuitiv pilot-konsol, sidde- og spisepladser til 8 personer og en lækker sovekabine med tilhørende toilet og badefaciliteter.

x power33c

Sessa C38 og FLY42
Carver Yacht Scandinavia udstiller to modeller fra engelske Sessa Marine.

C38’eren Sports Soupe med 2 x Volvo D4 / 300 vandt ved lanceringen engelske Boat og the Year takket være sine gode sejlegenskaber, høj kvalitet og fin komfort. Om læ er der to dobbeltkahytter, stort toilet og pantry. Cockpittet er veldisponeret og komfortabelt.

Sessa FLY 42 har klassens største Flybrigde, er komfortabel med masser af plads om læ og på dæk. Den viste model har en Volvo IPS 500, Volvo DPS-system, special lakering, hydraulisk sænkbar badeplatform, generator og varme mm.

sessa
Carver Yachts i Dragør udstiller blandt andet denne Sessa C38.

Bavaria R40 Coupe
Dansk Marine Center udstiller den store og luksuriøse motorbåd fra tyske Bavaria. R40 Coupe har et elegant design med lækre detaljer og en unik udnyttelse om læ, i cockpittet og på dæk. Der er trinløs adgang mellem cockpit, salon og pantry, og en skydedør ud til cockpittet giver optimal udnyttelse af bord- og siddepladser.

Båden er udstyret med al tænkelig moderne navigations- og styringsudstyr, og der er godt udsyn takket være de store panoramavinduer. Kraftfulde motorer sikrer en god og behagelig fart på op til 36 knob.

Om læ er der også kælet for detaljer og komfort. Begge kahytter har king-size senge med egne toilet- og badefaciliteter, separate brusere og porcelænshåndvaske. Der er gulvtæpper i kahytterne og indirekte belysning.

bavaria r40 coupe
Bavaria R40 kan du opleve på Copenhagen Boat Show

3 x engelsk luksus
Det engelske Princess Yachts i Plymouth startede produktionen i 1965. Mere end 2.500 medarbejdere bygger årligt omkring 300 både. Ønsker du en afslappende og behagelig 'bolig' i absolut topkvalitet, der både har et stilfuldt design og fremragende sejlegenskaber, så præsenterer Princess Yacht Denmark hele 3 modeller på udstillingen i Ishøj:

Princess F 45 med 2x Volvo Penta IPS 650, Princess F 50 med 2x Volvo Penta IPS 800 og V 60 – tæt på 20 meter lang med 2x MAN V8-1200-motorer.

Hvis du vi være sikker på at komme om bord i de udstillede både, kan du med fordel bestille en fremvisning, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

 f50 exterior white hull 12 820x540
Princess har hele tre af deres både med på Copenhagen Boat Show - book tid, hvis du vil være sikker på at komme om bord.
Kort nyt

Svenske sejlere melder Bornholmerlinjen til politiet

★ Teknik

★ Sensorer kan fortælle alt

Sejlsportsliga

Ligaen har kurs mod Sydfyn - med flere både på startlinjen

Kort nyt

Højskole og sejlklub slog sig sammen i sommerferien

Kapsejlads

E-jolle: Søren Johnsen vinder Master EM

Kapsejlads

Team Hansen ude at lege med de store - se video

Udvalgte artikler *

Hvorfor lære at sejle?

Mikroeventyr er hot – skal du med?

Ny båd til sommer?