fbpx

Forårsstemning på Boat Show's første halvleg

Related Articles: Læserne har talt – se vinderne af Palby Prisen 2019, Talenter hædret ved Boat Show-åbning

Søndag aften sluttede den første af de to Boat Show-weekender i MESSE C Fredericia, og der er stor tilfredshed hos både udstillere og arrangører.
I alt 14.756 besøgende passerede indgangskasserne fra fredag til søndag. Især lørdag var der med 7.865 besøgende sort af mennesker rundt om på standene, og stemningen og købelysten var i top weekenden igennem, beretter udstillerne:

'Allerede første dag, fredag, solgte vi efter kort tid en Hanse 348 sejlbåd til en køber fra Bogense – så var stilen ligesom lagt an', fortæller Henrik Reese fra Reese Marin i Aabenraa.
Han forventer også at afslutte salget af en Targa 30.1 Black Line motorbåd torsdag, når anden halvleg af Boat Show starter – og der er også tre meget seriøse prøvesejladser af Danmarkspremieren Marex 360 Cabriolet Cruiser i kalenderen. 'Vi har i det hele taget fået nogle super kontakter. Fredericia er altid god for os, og det er også derfor, vi kommer med så stort et setup', påpeger Henrik Reese, som har 50 års-jubilæum i branchen næste år.
Han vurderer, at 40-45 proce nt af Reese Marins nybåds-salg sker på bådudstillinger eller i kølvandet på bådudstillinger.

Også Siim Båd & Motor A/S fik en flyvende start på Boat Show, da de kort før lukketid fredag kunne lange en Flipper 800 DC til cirka 700.000 kroner over disken. Danmarkspremieren Flipper 900 ST til 1,35 millioner kroner venter midtjyderne også at have solgt, inden udstillingen er slut. 'Folk virker meget beslutsomme i år. Det spiller også ind, at der er vækst i branchen, så hvis man venter for længe, så når man måske ikke at få sin båd inden sæsonen starter,' fortæller Jacob Siim. Han tilføjer, at det er lidt dyrere både, der kigges efter i år. 'Jeg tror, at efter den fantastiske sommer fik mange virkelig brugt deres båd. Og så er det, man begynder at drømme om noget større. Vi har i al fald rigtig mange leads med hjem, hvor vi skal kigge på byttebåde etc., så interessen er kæmpestor', konstaterer en tilfreds Jacob Siim.

Anden del af Fredericia Boat Show fortsætter torsdag den 28. februar og slutter søndag den 3. marts. Se åbningstider, program med mere på www.boatshow.dk.

Tursejlads

Aggressive spækhuggere skal bekæmpes med nye metoder

The Ocean Race

Bouwe Bekking tilbage - interview...

★ Interview & Portræt

★ Mod en biocidfri fremtid

Sejlsportsliga

Ligaen skyder Sjælland Rundt Sailing Week i gang

The Ocean Race

Ocean Race: På vandet med en IMOCA – se video

The Ocean Race

Franske Guyot vinder kapløb med tiden

Kapsejlads

Interview: Hurtigere rute rundt om Fyn?

Udvalgte artikler *