Læserne har talt – se vinderne af Palby Prisen 2019

Læserafstemningen her på sitet sluttede i går, og det var nogle spændte repræsentanter fra de tre nominerede som trådte op på ’scenen’ i Messe C hvor Palby Marine var vært for dagens ’mole pils’

Efter en dag med over 7.800 besøgende, var det tid for udstillerne til at slukke tørsten, og samtidig få udløst spændningen om hvem der skulle kåres med Palby Prisen 2019. Prisen gives til en person, forening eller virksomhed, som gør noget ekstraordinært for at få endnu flere sejlere på vandet, og små 2.000 havde stemt.

Vinderne blev Hou Maritime Idræts Efterskole, som gennem deres daglige virke har fået mere end 4.000 på vandet. Et stort tillykke med kåringen og de 10.000 gode danske kroner som fulgte med.

Om Hou Maritime Idræts Efterskole og deres daglige virker kan du læse:

Elsker du at sejle, eller er du klar på at lære, hvor dejligt det er at have vind i sejlene. Så er det HMI’s sejlerlinje, du skal vælge. Et år på sejlerlinjen vil give dig unikke oplevelser sammen med dine kammerater, hvor fællesskabet er i højsædet. Om du er en erfaren sejler eller har din første sejltur til gode spiller ikke den store rolle, bare du har lyst til at lære.
Nøgleordene er teamwork – ledelse – oplevelse.
I løbet af et år på HMI’s sejlerlinje vil du lære om alle aspekterne, som får en båd til at sejle hurtigt og sikkert fra A til B, trim af sejl, taktik, strategi og navigation. Rollerne går på skift ombord, om du er kaptajn eller står for trim af sejl, så er begge roller vigtige for at få båden til at sejle. Derfor at teamworket ombord i højsæde. På Hou Maritime får du også mulighed for at tage Duelighedsbevis og SRC (VHF) certifikat, og for de allerivrigste er det muligt at tage Yachtskipper 3.