fbpx

Overvældende lokal opbakning til ungt team

Inkluder i Newsletter: Ja

’Hej, mit navn er Sophie, og vi er et britisk sejlerhold, der kommer til Middelfart til VM i matchracing for kvinder 2. - 6. juli. Vi tænkte på, om nogen ville overveje at være vært for os. Vi ville være så taknemmelige.’

Sådan skrev den 25-årige Sophie Otter og resten af hendes britiske holdkammerater for nylig på et opslag på Facebook. Holdet har sejlet sammen i omkring to år. De er lige nu nummer seks på verdensranglisten inden for Match Race og rejser ofte rundt for at deltage i stævner.

Forud for deres deltagelse i VM i Middelfart som starter med sejladser i morgen, kunne holdet se, at de ville få svært ved at betale for deres overnatninger og søgte derfor hjælp hos lokalsamfundet ved at skrive på Facebook, om der var nogle muligheder.

Og det var der

- Vi er overvældet over de mange reaktioner fra de lokale. Jeg tror, at 20, måske 30, personer skrev til mig og tilbød logi og andre former for hjælp. Nogle tilbød os også at låne deres biler, fortæller Sophie Otter til fyens.dk, der har været i kontakt med holdet, som lige nu deltager i et stævne i Italien.

Det unge, britiske hold har ikke tidligere tænkt på privat indlogering som en mulighed, når de deltager i kapsejladser rundt om i verden.

Ved de fleste større stævner får de betalt deres overnatning, men en undtagelse er VM, hvor logi er for egen regning. De fandt hotellerne over deres budget, når man i forvejen har mange udgifter til at rejse, entry fees, forsikringer til bådene osv.

- Vi er et ungt hold og har ikke så mange penge, så vi blev foreslået at række ud til lokalsamfundet, siger Sophie Otter til den fynske avis.

Et døgn efter, at deres opslag på Facebookgruppen ’Middelfart’ var lagt op, havde de sikret sig tag over hovedet hos private middelfartere.

- Det er rart at blive en del af det lokale område og møde folk i stedet for bare at møde op bo på et hotel og sejle,
slutter Sophie Otter.

Det er første gang, at det unge britiske hold deltager i verdensmesterskaberne, som man altså kan følge fra i morgen og frem til 6. juli.




Seneste nyheder

Dykkerklub er nu på jagt efter en båd

Sjovt koncept bag Venø Rundt






Kort nyt

Dykkerklub er nu på jagt efter en båd

★ Test af sejlbåde

★ Sun Fast 30 OD - lille båd - kæmpe potentiale

Kapsejlads

Sjovt koncept bag Venø Rundt

Kort nyt

Anholts nye redningsbåd sejler stadig ikke 

Kapsejlads

YES - Dansk Nacra 17 klar til OL

OL

Øv - ingen dansk 'kvinde-bræt' ved OL

Kort nyt

Træskibenes sammenslutning inviterer til Pinsestævne

Kapsejlads

Så skal Lillebælts 2Star Mester findes igen

Kort nyt

EU har netop stemt for en "Havets Parisaftale"





Udvalgte artikler *