fbpx

Vestas Wind glæder sig til på lørdag

Inkluder i Newsletter: Ja

Det skulle have været 6 måneder på vej rundt om jorden - istedet blev det 6 måneder i venten på at forsøge at komme tilbage til racet, og al den usikkerhed og tvivl som uundgåeligt har præget hele perioden og processen.

Nu er der kun tre dage til at Vestas Wind igen kan konkurrere mod de andre både - en stor dag for alle som er været vigtige 'brikker' i det store 'puslespil' for at få dette til at lykkes på rekordtid.

De første måneder var det ærgelserne som prægede besætningen samt usikkerheden om hvad der ville ske med holdet og båden, derefter om det kunne lykkes at genopbygge båden, om det ville være muligt at gøre dette på mindre end fire måneder, samt om båden i det hele taget kunne blive indmålt som en VO65 One Design båd.

Vestas Wind besætningen har fået en lille uge til de sidste forberedelser samt træning ud for Lissabon, og nu er alt klart til Inshore race på lørdag samt starten på 8. etape til Lorient, Frankrig på søndag.

Se video om søsætningen, interview med Chris Nicholson samt de første sejladsbilleder.

Bådmagasinets samarbejdspartner Sail-World.com har talt med bådens shore manager Niel Cox, også kaldet "Coxy", som dette interview kigger tilbage på de sidste 6 måneder, som har været hårdt arbejde for besætningen, værftet, andre producenter, sponsorer, samarbejdspartnere samt Volvo Ocean Race ledelsen.









Kort nyt

Congressional Cup: Æv - 'kvarten' blev endestationen

Kort nyt

Dykkerklub er nu på jagt efter en båd

★ Test af sejlbåde

★ Sun Fast 30 OD - lille båd - kæmpe potentiale

Kapsejlads

Sjovt koncept bag Venø Rundt

Kort nyt

Anholts nye redningsbåd sejler stadig ikke 

Kapsejlads

YES - Dansk Nacra 17 klar til OL

World Match Racing Tour

Congressional Cup: Jeppe Borch suverænt fra start - 'leading...

OL

Øv - ingen dansk 'kvinde-bræt' ved OL





Udvalgte artikler *