fbpx

Fyn Rundt med Grønne Erna

Inkluder i Newsletter: Ja

Selv om de deltagende skibe i Fyn Rundt for Bevaringsværdige Skibe er delt op i tre klasser, er de så forskellige, at det stort set er de samme, der har mulighed for at vinde kapsejladsen. Så den hårde konkurrence ligger imellem de skibe, der sejler nogenlunde ens, og som man med lidt held og snilde kan nakke – på god venskabelig vis, forstås.

For Grønne Ernas vedkommende er succeskriteriet helt klart at tage vinden fra Anna Elise og komme først over målstregen, og ind i mellem ser det også ud til, at det kan lykkes på denne smukke sommerdag i farvandet mellem Als og Fyn. Dog uden, at nogen om bord ønsker at afbryde frokosten for en stagvending.

Erna er et anpartsskib

Historien om Grønne Erna begynder for 34 år siden, da en flok venner besluttede sig for, at de ville købe et gammelt træskib og drive og sejle det sammen som deres fælles lystbåd. Vennerne dannede et anpartsselskab, og de har nu ejet, vedligeholdt og sejlet skibet sammen i 34 år.

grønne

Grønne Erna er ejet af anpartshaverne

Læs den fantastiske historie om Grønne Erna, der er en smuk grøn galease. Grønne Ernas besætning er også helt speciel - læs mere i artiklen, der findes i Bådmagasinet.

Køb artiklen - Læs artiklen "Fyn Rundt med Grønne Erna". Køb artiklen og få den som PDF fil - lige til at læse med det samme.

Køb online udgave - Du kan læse Bådmagasinet, hvorfra i verden du har lyst, det eneste det kræver er en computer og en internetforbindelse.

Køb iPad magasin - Læs Bådmagasinet på din iPad. iPad magasinet downloades som pdf, der kan gemmes i iBooks app'en på din iPad.

Er du abonnent, logger du naturligvis bare ind her og læser artiklen, hvis ikke du lige har dit Bådmagasinet ved hånden.









Kort nyt

Congressional Cup: Æv - 'kvarten' blev endestationen

Kort nyt

Dykkerklub er nu på jagt efter en båd

★ Test af sejlbåde

★ Sun Fast 30 OD - lille båd - kæmpe potentiale

Kapsejlads

Sjovt koncept bag Venø Rundt

Kort nyt

Anholts nye redningsbåd sejler stadig ikke 

Kapsejlads

YES - Dansk Nacra 17 klar til OL

World Match Racing Tour

Congressional Cup: Jeppe Borch suverænt fra start - 'leading...

OL

Øv - ingen dansk 'kvinde-bræt' ved OL





Udvalgte artikler *