fbpx

Kør båden til fremmede turområder

Inkluder i Newsletter: Ja

Både med fast køl kan sagtens trailes. Det giver nye muligheder for at sejle i andre farvande end de hjemmelige. Per og Lone Thorshøj har trailet deres Granada siden 1997.

"Vi kan godt lide at komme langt væk på sommerturen, og vi var samtidig trætte af de lange sejlture op til eksempelvis den svenske Skærgård. Det er dødssygt at sidde i en lille båd der, der næsten ikke kan lokkes over 5 knob, og se på Kullen i time efter time. Så er det mere praktisk at tage de lange stræk med bil", fortæller Per Thorshøj.

trailer 05

Parret har været mange steder henne med trailer og båd, her er de ved den svenske skærgård

Læs mere om hvorfor Lone og Per Thorshøj er begejstrede for trailersejlads og om deres erfaringer i det Bådmagasinet, der er på gaden nu.

Køb artiklen - Læs artiklen "Kør båden til fremmede turområder". Køb artiklen og få den som PDF fil - lige til at læse med det samme.

Køb online udgave - Du kan læse Bådmagasinet, hvorfra i verden du har lyst, det eneste det kræver er en computer og en internetforbindelse.

Køb iPad magasin - Læs Bådmagasinet på din iPad. iPad magasinet downloades som pdf, der kan gemmes i iBooks app'en på din iPad.

Er du abonnent, logger du naturligvis bare ind her og læser artiklen, hvis ikke du lige har dit Bådmagasinet ved hånden.









Kort nyt

Congressional Cup: Æv - 'kvarten' blev endestationen

Kort nyt

Dykkerklub er nu på jagt efter en båd

★ Test af sejlbåde

★ Sun Fast 30 OD - lille båd - kæmpe potentiale

Kapsejlads

Sjovt koncept bag Venø Rundt

Kort nyt

Anholts nye redningsbåd sejler stadig ikke 

Kapsejlads

YES - Dansk Nacra 17 klar til OL

World Match Racing Tour

Congressional Cup: Jeppe Borch suverænt fra start - 'leading...

OL

Øv - ingen dansk 'kvinde-bræt' ved OL





Udvalgte artikler *