fbpx

Gør din bådferie i Sverige stressfri med ny havneplads-app

Inkluder i Newsletter: Ja

- At komme hjem udhvilet og fyldt med energi til efteråret. Var det svar, der toppede listen, da vi spurgte Sveriges bådejere om deres ferie i 2022, hedder det i en pressemeddelelse fra det svenske firma Mooringo, som er etableret af iværksætteren Robert Mertens.

Han står bag en ny app, der skal fjerne gæstesejleres stress over ikke at vide, om der er plads i den næste havn, hvor man har tænkt sig at anduve.

Robert Mertens er selv sejler og har boet på sin båd i 20 år året rundt. Han har nu udviklet den nye mobil-app, som skal hjælpe gæstesejlere i højsæsonen med at få overblik over havneplads-situationen, som en del af planlægningen, når man sejler ud på tur.

"Mooringo Breeze" er gratis og kan downloades de sædvanlige steder på nettet for apps som fx Google Play.

Med Mooringo Breeze kan man direkte se belægningen i både natur- og gæstehavne. 

 - Vi mener, at vi gennem Mooringo App åbner op for spontane bådferier med overnatning. Hvis du ønsker at komme hjem udhvilet og fuld af energi, er det en god måde at planlægge det uforudsigelige, skriver Mooringo.

Prognoserne laves ved hjælp af satellitdata og i fremtiden er tanken også i realtid at kunne få information om, hvor mange sejlbåde der er på vej til en bestemt havn.

Fakta Mooreingo
Robert Mertens startede virksomheden Mooringo AB i 2015 og et år senere blev den første app, Mooringo, lanceret, som hjælper folk med at finde bookbare havne. Den seneste app Mooringo breeze, som lanceres i løbet af de næste par dage, viser prognoser for belægningen i alle havne. Prognoserne er baseret på satellitdata fra tidligere år. Opgaven med at udvikle appen er blevet outsourcet til programmører i Ukraine.
Kilder: Pressemdl og Göteborg Direct
Seneste nyheder

Branchenyt

Melges - nu også som RIB

Kapsejlads

Tilbage i 'verdens vildeste' kapsejlads 

SailGP

Sehested is back: Eminent førstedag i Australien

Udvalgte artikler *