fbpx

Glyngøre fik sin vandpark

Godt 1.500 fremmødte deltog i festlighederne omkring åbning af den flydende legeplads ud for Sallingsund Sejlklub, der ved samme lejlighed afviklede et ’Vild Med Vand’ projekt med åbne både og gratis prøveture i surf, kajak, joller og SUP.

Et hav af nye besøg

Glyngøre Vandpark er en flydende legeplads bestående af 19 oppustelige elementer, som er forankret godt 50 meter fra Sallingsund Sejlklubs lokaler. Alt er gratis – også våddragter og veste, som kan lånes i den lokale SuperBrugsen. Og at dømme efter interessen på åbningsdagen og de efterfølgende uger, vil Glyngøre havn få et hav af nye besøgende gennem sommeren. Selvom vejret ikke just har været sommerligt, har legepladsen været brugt fra tidlig morgen til sen aften siden åbningen. På åbningsdagen ventede en stor flok børn på at storme ud i vandet mens forældre, sponsorer, lokalpolitikere og andre med relation til egnen, smilende og anerkendende så til.

Glyngørevandpark

Vi har ramt plet

Initiativtager Lotte Bodilsen fortæller: ”Målet har været at skabe en sund og ressourcefri aktivitet primært for unge mennesker, og at dømme efter interessen rammer vi helt i plet med det. At det så ikke kun er børn og unge der bruger legepladsen, men mange voksne også synes at det er sjovt, det gør det jo bare endnu mere positivt. Folk kommer fra nær og fjern, og mange gør besøget til en udflugt, hvor man slutter af med grill på sejlklubbens område langs molerne. Men det vigtigste må dog være at Glyngøres egne børn og unge bruger mødes her og leger – uanset aldre".

GlyngøreLone

Lotte Bodilsen fik lange klapsalver efter sin åbningstale, hvor sønnerne Victor (10) og Philip (6) efterfølgende fik lov at klippe den røde snor.
★ Tursejlads

★ Undgå grundstødning på sommerturen

Kapsejlads

EM amok - hele fire nye starter denne uge

Kapsejlads

29erEM: Ups- and downs i udfordrende vindforhold

★ Interview & Portræt

★ De sejler året rundt, de er Happymoms

Kort nyt

4,4 millioner besøgte Stockholms skærgård

Kort nyt

Så er Visens Skib tager ud på sidste turné

Udvalgte artikler *

Hvorfor lære at sejle?

Mikroeventyr er hot – skal du med?

Ny båd til sommer?