fbpx

Havana vender hjem til Danmark

Efter tre år til søs vender Theis og Emil hjem til Danmark. Jordomsejlingen lakker dermed mod enden for Theis og Emil, der har sejlet rundt i Familien Behas båd Havana. En rejse, som seerne har kunnet følge på TV 2 i det populære program: 'Kurs mod fjerne kyster'.

Sidst vi så dem var i programmets tredje sæson, hvor de sejlede rundt i Fransk Polynesien og Vanuatu. Siden vi slap dem i marts, har de været i Indonesien og Malaysia, hvor de har stiftet bekendtskab med både komodoveraner og orangutanger. Alt sammen noget, vi får at se i fjerde sæson, der bliver sendt til vinter. Men nu er jordomsejlingen ved at have fået sin ende.

Havana er nået til Europa

"Nu er vi så tæt på at være hjemme, som vi overhovedet kan komme. Vi er lige nået til Holland og har virkelig sat kursen hjemad nu", fortæller Emil fra Holland. Den 15. juli 2016 har Emil og Theis igen - efter tre år på de syv verdenshave - dansk vand under kølen.

Havana

Familien Beha Erichsen - dog uden Alfred.

Byd dem velkommen hjem

Den 15. juli klokkken 12.00 lægger Havana og Familien Beha Erichsen til kaj ved Toldboden i København. Og du er velkommen til at komme og hilse på familien og byde Emil og Theis velkommen hjem.

Hvis ikke du har mulighed for at tage dit Dannebrogsflag under armen og troppe op i København, kan du følge hjemkomsten på tv2.dk. Fra klokken 12.00 sender tv2.dk live - både fra kajen og Havana, hvor Theis og Emil giver deres første interview på dansk grund.

Rejsen begyndte for Theis og Emil for tre år siden, da de stævnede ud fra Københavns Havn, hvor familien Beha Erichsen til daglig bor i deres husbåd. Her sagde de farvel til venner og familie, inden de sejlede bagbord om Kronborg og ud af dansk farvand.
Bådudstillinger

Copenhagen Boat Show: Princess med største stand 'ever'

Motor

Video: Ny 45m superyacht brød i brand

Sejlsportsliga

Gennemført succes – Faaborg Falcons tager sejren

Kapsejlads

Midweek vinder gik hele vejen

Kapsejlads

Scan-Kap 99 DM: Seks sejladser trods meget svag vind

Kapsejlads

De danske E-jolle sejlerne henter endnu flere medaljer

Kapsejlads

Stærkt felt klar til at dyste om DM-titlen

Kort nyt

A-Cat: "Det må I ikke - stooop nuu"...

Udvalgte artikler *

Hvorfor lære at sejle?

Mikroeventyr er hot – skal du med?

Ny båd til sommer?