Test af Italia yacht 12.98

Her kan du købe og læse Test af Italia yacht 12.98. Du kan læse Bådmagasinet hvorfra i verden du har lyst, det eneste det kræver er en computer og en internetforbindelse.

Let og hurtig italiener til cruise og race - Forza, nu kommer italienerne!

Italia Yachts har på få år gjort sig positivt bemærket på bådmarkedet med både fra 10 til 16 meter, og nu kommer bådene til Danmark, hvor de forhandles af Maritimt Center i Helsingør. Vi har sejlet værftets hurtige 12.98  performance cruiser.

Det er altid en fryd at styre en større cru-isingbåd helt præcist på kryds, blot med to lette fingre på et letløbende rat. Denne fryd oplevede vi, da vi var en tur i Italien og sejle Italia Yachts nye 43 fods performance cruiser, der er en cruising storesøster til værftets succesfulde 33 fods racer Italia Yacht 9.98.
Italia 12.98 er designet af Matteo Polli, der er en af den nye unge generation af succesfulde italienske båddesignere. Polli er fast tilknyttet Italia Yachts og har designet 9.98eren.
Vi sejlede båden på Adriaterhavet ved byen Chioggia, der ligger en times kørsel syd for Ve-nedig, og hvor Italia Yachts har sine to værfter. Det var på en dag med en let og springende vind, hvor det kraftigste pust blot nåede op i nærhe-den af fem m/s. 

Pris: 25 kroner / 6 sider.Kilde: Bådmagasinet 08-2017.

25,00 kr.

Når betalingen er gennemført får du tilsendt en e-mail med et link til download af koden til det online-versionen af Bådmagasinet.

Bemærk venligst, at den elektroniske udgave af magasinet kræver Flash installeret på din computer. Har du ikke dette installeret, så kan du hente den seneste version hos Adobe her.

Test af Italia yacht 12.98
Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer