fbpx

WOW: Kæmpe boost for kvinder i sejlsport – og med Danmark som foregangsland

Related Articles: Sundby Sejlforening klar til årets Women’s Champions League finale, Women's SCL finale: Udlandet besatte podiet - KDY bedste danske klub
Inkluder i Newsletter: Ja

Frem til på søndag afvikles sidste afdeling af årets Womens World Match Racing Tour i Skovshoved, hvor tre danske teams deltager, og de er kommet helt forrygende fra start i stævnet, som både skal finde sin lokale vinder, på en søndag hvor den samlede vinder af årets Tour også skal kåres.

Det giver derfor ekstra god mening, at sætte fokus på kvinder og sejlsport, og i sidste weekend blev der afviklet et af de største WOW-stævner herhjemme nogensinde.

Etableringen af Women On Water (WOW, red.) har givet et kæmpe boost til kvinder i sejlsport. Kvinderne har fået et mødested og en identitet, hvor de kan dyrke sejlsport – på alle niveauer. Vi ser helt nye kvindelige sejlere komme til. Vi ser gamle sejlervenskaber, der genoptages. Vi ser øget klubliv. Vi ser sejlklubber, der har fået nyt liv med deres J/70 miljøer, hvor WOW spiller en stor rolle. Vi ser WOW sejlere, der dyrker sejlsport 365 dage om året.

Dette er indledningen i Peter Wolsings, Direktør i Sailing Innovation Lab og Co-founder af WOW forord i det nye WOW magasin som udkom i forbindelse med det store stævne i Sundby, og har du endnu ikke læst magasinet, så får du de serveret her i en e-udgave.

Kommet for at blive
Når vi ser de flotte artikler, og den store opbakning WOW sejladsen mødes med rundt omkring, så tør vi godt spå en flot fremtid for kvinde-sejlads, hvor der samtidig finder rigtig god net-working sted, hvor der bliver lavet arrangementer på kryds og tværs. De to vigtig nøgleord til denne succes er J/70 samt Ligaformat, men dette – og meget andet, kan du læse om i det tidligere omtalte magasin.

Klik på forsiden og læs løs. God fornøjelse.

skærmbillede 2023 09 14 kl. 15.49.18

 

Kort nyt

Sømandens juleværksted er åbent

Kapsejlads

Nations VM: Piv ringe start blev vendt til sejr

Tursejlads

Spørgeskema: Hvordan forbereder langturssejlere sig, når det...

Udvalgte artikler *