fbpx

SSL: Hjemmehjoldet nappede sejren

Inkluder i Newsletter: Ja

2. division var i denne weekend samlet til andet stævne i år på Skovshoved Havn. Værtsklubben var KDY, og de havde sørget for høj sol og god vind til de 18 klubber. Nye hold kom på podiet og der var spænding i toppen til det allersidste.

Og netop med spænding til sidste kryds var det SKOVSERNE der tog sejren. Hjemmebane-holdet med bl.a. Skovshoved Sejlklubs formand på holdet, et par af de erfarne ligaherre Rask og Nordbjærg viste i den grad hvorfor de har sejlet 1. division i mange år! Udfordret af vinden og med konkurrenterne lige i hælene fik de alligevel sejlet sejren i hus i 12 flight. SKOVSERNE vinder med 25 point og overall er de lige nu andenpladsen i Sejlsportsligaen 2. division.

Vinden var svær, dog ikke nær så ustabil som sidste weekend hvor det var 1. divisionsklubberne der blev udfordret af en mere svingende vind på vandet. De mange badegæster der (også) besøgte havnen i denne weekend så dog ikke ud til at være specielt generelt af den lidt svingende vind.

Meget tæt efter SKOVSERNE, kun et point, var TEAM ROSKILDE. Holdet havde siden Lynæs skiftet besætning men på trods af nyt hold, de erfarne kendinger, kunne holdet forsvarede sidste stævnes podieplads. Roskilde har som det eneste hold i år, været på podiet til både første og andet stævne i 2019. Roskilde ender med 27 point, og overall fører de lige nu Sejlsportsligaen 2. division 2019.

Det var ikke kun i toppen af resultaterne det var tæt. Efter lørdagens sejladser lå klubholdene fra 2. pladsen ned til 6. pladsen á point. Dermed var der lagt op til hård kamp hele søndagen. Søndagens vejr var igen høj sol dog med lidt ændrede vindforhold og en anden placering af banen (væk fra tilskuerbroen ude på molen). Med musik i baggrunden og et væld af badegæster blev der sejlet 4 flights søndag.

Igen med et points forskel kom på 3. pladsen THE CRABS fra Brejning Lystbådehavn og Bådklub. Brejning har sejlet sig frem i feltet og op i placeringerne siden sæsonen startede. De har haft udskiftninger undervejs med det kurre dem ikke – THE CRABS viser at de er klar til være del af 1. division. THE CRABS ender med kun tre point op til 1. pladsen og overall er de nr. 18.