fbpx

Sailing Champions League: Alle tre danske både klarede cuttet

KDY, Kaløvig og Frederikshavn klarede alle cuttet 'top-8' på Mallorca, og er med når finalesejladserne skal afvikles i årets Sailing Champions League til august i St. Moritz, Schweiz. 

Det blev 'store-dansker-dag' ved Semi-finale stævnet på Mallorca, hvor 26 klubhold havde sat hinanden i stævne, i dysten om otte finalepladser ved årets Sailing Champion mesterskab senere på sæsonen. 

Ved sejrsfotoet langs poolen i den prominente sejlklub i Palma, der dominerede hele tre danske flag, ud af otte - suveræn danks afslutning på den første kvalifikation til SAILING Champions League finalen.

Både KDY, Kaløvig Cobras -  og Frederikshavn Seahawks klarede cuttet og blev blandt de otte der kom videre til finalen. Danskerne viste super taktik og bådhåndtering i de krævende forhold med høj sø og vind i de højere vindstyrker på Palma bugten, hvor vinden lå omkring de 7-8 m/s fra en ganske stabil retning. 

Se fotogalleri - i nok noget der minder om de fedeste og mest optimale forhold, længe set.

sclflag

Danske sejlklubber i flot dominans. Tre klubber ud af otte kvalificerede sig til finale-sejladserne ved Champions League. Foto: Sailing Energy/SCL
World Match Racing Tour

World Match Racing Tour nu også for kvinder  – men hvor er de...

Kapsejlads

GRDR ’22: Vil 'åbne' vesterhavet for sejlsport

★ Artikel

★ Kapsejladsens mange ansigter

America's Cup

Team New Zealand går efter verdens-rekorden – på land!

Kapsejlads

Palby Fyn Cup vender stærkt tilbage

Kort nyt

Als Rundt - nu også med X-appeal...

Udvalgte artikler *

Hvorfor lære at sejle?

Mikroeventyr er hot – skal du med?

Ny båd til sommer?