Larsen 28 for fulde sejl. Foto: Henrik Hansen.

Larsen 28 - sympatisk og velsejlende

13-11-2016 11:18 Henrik Hansen
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

Larsen 28 har altid været en populær båd, der sjældent er kommet frem til brugtmarkedet, fordi ejerene oftest har været så glade for deres båd, at de har beholdt deres både. Nu kommer de frem på markedet og er glimrende både til nye sejlerfamilier.

Larsen 28 fra 1986 er en beskeden, sympatisk og køn tidløs båd. Beskeden fordi den reelt er på 29 fod, og sympatisk fordi det er en køn familievenlig båd med gennemført gode og hurtige sejlegenskaber, der også kan tilfredsstille kapsejleren. Designet er nærmest tidløst, med enkle letdrevne og stabile skroglinjer. De udbudte priser på Larsen 28 svinger fra 150.000 til 250.000 kr. og afhænger især, udover bådens aktuelle stand, af motorens, sejlenes, elektronikkens og andet grejs alder og brugsværdi. En ny motorinstallation koster eksempelvis let omkring 75-80.000 kr.

L28 04

Der er bygget 119 Larsen 28, men alligevel har det været en sjælden båd på brugtmarkedet, fordi ejerne ofte har været trofaste overfor deres båd. Samtidig har båden været eftertragtet og er ofte blevet solgt udenom markedet.

I dag er mange af de oprindelige ejere af Larsen 28 ved at nå en alder, hvor de gerne vil afhænge båden til nye ejere, der gerne vil passe godt på båden. Det gælder også den aktuelle ”Phoenix”, vi har kigget på i Egå.

Hertil og ikke længere...

Du kan læse resten af artiklen ”Larsen 28 - sympatisk og velsejlende" i Bådmagasinets november udgave 2016. Er du abonnent og logget ind, kan du læse hele artiklen under "Mit Bådmagasin - artikler for abonnenter". Du logger ind i øverste højre hjørne - lige over menuen.

Er du ikke abonnent på Bådmagasinet, men ønsker at være det, kan du se vores forskellige abonnementstyper her.

Et abonnement (både trykt og online) giver adgang til:

  • Hente Bådmagasinet til tablets (iPad eller Android) eller læs det direkte på PC skærmen.
  • Låste artikler - kun for abonnenter.
  • Stort online-arkiv med Bådmagasinet fra 2010 og fremefter (over 80 online blade).
  • Mulighed for at benytte shoppens specielle tilbud til abonnenter - spar op 65 % på udvalgte varer.

Ønsker du blot at købe denne ene artikel, kan du også gøre det her på sitet.

Køb artiklen - "Larsen 28 - sympatisk og velsejlende". Køb artiklen og få den som PDF fil - lige til at læse med det samme.

Udvalgte artikler til salg - GRATIS for abonnenter under Mit Bådmagasin

Læs flere nyheder - klik her.

Udvalgte artikler til salg - gratis for abonnenter under Mit Bådmagasin

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer