Quicksilver Captur Arvor 690 & 730

Her kan du købe og læse Quicksilver Captur Arvor 690 & 730. Du kan læse Bådmagasinet hvorfra i verden du har lyst, det eneste det kræver er en computer og en internetforbindelse.

Mere power i to nye modeller. Arvorbådene i sig selv er jo ingen nyhed, men der er kommet en ny version. Der er både tale om en omfattende ændring af design plus en kraftigere motorer i bådene.

Alle Arvor´er har indenbords dieselmotor og skrueaksel. Tidligere har motorerne ikke været så kraftige og Arvorbådene var halvplanende. I den nye 690´er der en 115 HK MERCURY diesel motor og i 730´eren er der en 150 HK MERCURY diesel. Det giver båden væsentligt mere trækkraft og naturligvis fart. Begge testbåde sejlede over 20 knob, selv med 6 personer ombord.

Pris: 10 kroner / 3 sider. Kilde: Bådmagasinet 2/2015.

10,00 kr.

Når betalingen er gennemført får du tilsendt en e-mail med et link til download af koden til det online-versionen af Bådmagasinet.

Bemærk venligst, at den elektroniske udgave af magasinet kræver Flash installeret på din computer. Har du ikke dette installeret, så kan du hente den seneste version hos Adobe her.

Quicksilver Captur Arvor 690 & 730
Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer